تاریخ اولیه تهیه این مشروب کاملا مشخص نیست ولی قوم مایا را میتوان اولین تهیه کنندگان شراب ذرت نامید ولی ظهور عرق ذرت را میتوان به آمریکا در دوران تحریم الکل نسبت داد. این مشروب را در تمام طول سال میتوان تهیه نمود و بلافاصله پس از تولید قابل مصرف است
این دستورتالعمل برای تهیه 5 لیتر عرق ذرت میباشد. برای تهیه عرق ذرت میتوان از ذرت تازه یا خشک استفاده نمود.
مواد و ابزار لازم:
3 کیلو دانه ذرت خشک *
* اگر از ذرت تازه استفاده میکنید نیاز به 7 کیلو ذرت تازه دانه شده داریدو نیازی به خیس کردن ذرت نیست.
1.5 کیلو کشمش یا مویز
5 گرم مخمر
2 قاشق غذاخوری عسل یا شکر
نصف لیوان آب پرتقال تازه یا آب یک لیموترش تازه ( به مقتضای فصل)
آب 20 لیتر
بشکه 30 لیتری
همزن چوبی
قفل هوا
طرز تهیه:
ابتدا هرگونه مواد خارجی را از دانه های ذرت خشک جدا نمائید (دانه های ذرت را پاک کنید).
ذرت خشک را درون بشکه ریخته و آب را اضافه کرده درب بشکه را بسته و در نقطه گرمی بمدت 24 ساعت بگذارید تا کاملا خیس بخورد. اگر از ذرت تازه استفاده میکنید به این مرحله احتیاجی نیست.
کشمش یا مویز را بوسیله کارد و تخته آشپزخانه ریز ریز کرده و اضافه کنید.
مخمر را با عسل و نصف لیوان آب مخلوط کرده و پس از فعال شدن به سایر مواد اضافه کنید.
آب پرتقال یا آب لیموترش را اضافه کنید.
با کمک همزن چوبی کاملا همزده ، درب بشکه را بسته و قفل هوا را نصب کنید. در محیطی با درجه حرارت 24 تا 27 درجه سانتیگراد نگهداری کنید.
از روز سوم درب بشکه را باز کرده و محتویات بشکه را حداقل روزی یکبار همبزنید.
پس از ده روز یا هنگامی که نیمی از مواد داخل بشکه ته نشین شده است مرحله تصفیه فرا میرسد. ابتدا شراب خام را با کمک کیسه متقال یا کرباس تصفیه نموده و تفاله ها را دور بریزید و سپس از مایع شراب خام ذرت عرقگیری کنید.
در مورد ابزار عرقگیری به مقاله ودکا کشمش یا عرق کشمش قسمت لوازم عرقگیری مراجعه نمائید.
با سلام خدمت شما
سایت خوب و کاملی درخصوص مشروبا ت دارید من از سایت شما استفاده کردم ولی متسفانه یا خوشبختانه! در ایران مکانی برای خرید ویا مصرف مشوبات الکلی وجود نداردو جوانان خود دست به کار شدن وهم میسازنند وهم خود مکانهای برای مصرف مهیا میکنند حالا خانه یا محل کار یا عروسیها پارکها و جاهای دیگر و چون دور از چشم پدرها و افراد باتجربه خوره میشود پس فرهنگ خوردن هم وجود ندارد زیاد خوردن مشروب وهمچنین تقلبی بودن که باعث عوارض شدید در این جوانان مشوداز بی تجربگی میباشد
جدیدن هم که مصرف اتانول زیاد شده که از داروخانه و مغازه قابل تهیه است من سوالم از شما این است که اتانول چیست ایا عوارضی هم دارد
مقدار مصرف ان چقدر است مواد افزودنی ان مثل دناتونبوم بنزوات که بسیار تلخ کننده است ایا عوارضی دارد
با چه چیزهای سازگار است ویا نیست که با ان مصرف میشود مثلا ابمیوه نوشابه و غیره
لطفا ما جوانان را راهنمای کنید
با تشکر از شما دوست عزیز
با سلام
اولا توجه شما را به مقاله زیر جلب میکنم
http://meysara4.blogspot.com/2009/05/blog-post_23.html
اتانول یا الکل اتیلیک همان الکلیست که قابل نوشیدن بوده ولی معمولا درجه الکلی آن بسیار بالا و بهمین جهت نوشیدن آن خطرناک و گاهی کشنده است.
این الکل در ایران و توسط سه یا چهار کارخانه مشروبات الکلی سابق و فعلا تحت کنترل سپاه تهیه و مقداری از آن مصرف داخلی و بقیه به جمهوری های شمالی ایران صادر میشود
برای مصرف داخلی از ماده ای بسیار تلخ و بدبوی دناتیوم برای عدم استفاده خوراکی به آن اضافه میشود که در مشروب صادراتی از این ماده خبری نیست. هرچند این اواخر مقدار فراوانی از آنرا نیز بصورت خالص و بون ماده تلخ اضافی وارد بازار نموده و از فروش قاچاق آن مقادیر زیادی استفاده برده اند.
حقیر استفاده یا نوشیدن چنین الکی را بهیچ عنوان جایز نمیدانم زیرا خطرات آن فراوان و احتمال سنکوپ قلبی بخاطر عدم استفاده صحیح آن بارها گزارش شده است
موفق باشید
خیلی ممنون که جواب سوال من را دادید
با تشکر
با سلام خدمت شما
اين مطلب را كه در سايت Acrobat.com آپلود كرده ايد..متاسفانه فونت هاي آن به هم ريخته..و نميتوان آن را خواند..لطفا چك بفرماييد و آن را اصلاح فرماييد
لينك مطلب:
https://acrobat.com/#d=3fx8b7ko-n3fomcYJ5yTCg
با تشكر فراوان
با سلام و خسته نباشید به ساقی محترم
سوالی در مورد عرق ذرت داشتم چرا شراب ذرت زود کپک میزنه در حالی که من از تمیزی ابزارم مطمن هستم و شما نوشتید از این مقدار مواد اولیه 5 لیتر عرق میده ایا منظور شما عرق 40 درصد است؟ ما هر کاری کردیم نصف این هم الکل نگرفتیم در حالی که ما از 1.5 کیلو کشمش 1 لیتر عرق 45 درصد میگیریم و چرا عرق ذزت زرد رنگ است و سوال آخر اینکه اگر ما بدون دماسنج تقطیر کنیم و ودکا حاصله شفاف باشد ممکن است غیر از اتانول اککل دیگری مثل 2-پروپانول تولید شود که برای بدن مضر باشد؟ ببخشیر سوالاتم زیاد شود.
با تشکر از شما
با سلام..
اين مطلبي را كه در سايت acrobat.com آپلود كرده ايد..فونت هاي آن به هم ريخته..و نميتوان آن را خواند..لطفا چك فرماييد..و لينك جديدي را براي دانلود اين مطلب در سايت: antahoora.persiangig.com
قرار دهيد..
با تشكر فراوان
با سلام..
اين مطلبي را كه در سايت acrobat.com آپلود كرده ايد..فونت هاي آن به هم ريخته..و نميتوان آن را خواند..لطفا چك فرماييد..و لينك جديدي را براي دانلود اين مطلب در سايت: antahoora.persiangig.com
قرار دهيد..
با تشكر فراوان
سلام
خسته نباشید
سوالی دارم. امیدوارم اونو بخونید و بهم جواب بدید.
می خواستم بدونم در تهیه عرق ذرت، میشه بجای کشمش از خرما استفاده کرد؟
با تشکر از انتقال دانش خودتون
I do not even understand how I stopped up here, however I thought this put up used to be great.
I do not know who you are but definitely you are going to a famous blogger in the
event you are not already. Cheers!
Visit my web page safe diets
I know this if off topic but I'm looking into starting my own blog and was curious what all is required to get set up? I'm assuming having a blog like
yours would cost a pretty penny? I'm not very web savvy so I'm not
100% positive. Any suggestions or advice would be greatly appreciated. Appreciate it
Feel free to visit my webpage: waist to hip ratio
Thаnk you for shагing your info. I reallу аppreciate your effoгtѕ and I аm waiting foг your nеxt pοѕt thаnks once
again.
Also vіsit mу site - dachisolierung
When І oгiginallу cоmmented Ι clіcked the -Notify me when new comments arе added- chеckbox аnd now eveгy time a comment is addeԁ I gеt four emailѕ ωith thе iԁentical
commеnt. Iѕ thеre any manner
you may remoνe me fгom that ѕerѵicе?
Thanks!
My homepage ... highеst dividend paying ѕtocks ()
I have been checking out a few of your агticles аnd i
сan claim pretty cleνer stuff. I will mаke surе to bookmаrk youг blog.
Alѕo visit my page: hair ѕcarνes (www.nanofights.de)
Ηі thеre! Do уou know if they make аny plugins to ѕafeguarԁ аgaіnst hackегѕ?
I'm kinda paranoid about losing everything I've
wоrκеԁ hаrd on. Any suggеstionѕ?
Αlsο vіsit my ωebpаgе:
bügelbrett test
سلام چند تا سوال داشتم اول ايا ممكنه نريختن مخمر باعث سكته ي تخميري بشه؟دو مات بودن عرق حاصل كه دلايلشو گفتيد ممكنه در هنگام خوردن خطرناك باشه؟سه اگر چوب دم كشمش رو نگيريم پس از گرايند كردن در شراب كشمش چوبها الكل متليك توليد ميكنند؟
سلام خسته نباشيد براي روش تخمير با دستگاه بازم كشمش ميخواد ؟ يا كلا روش اون فرق داره ؟
:Telegram
R_ANTAHOORA@
دست به سینه بشینید استاد میخاد راهنمایی کنه. بهتره بجای مویز یا کشمش همون مقدار شیره خرما یا شیره انگور ریخته شود. چون خود کشمش یا مویز مخمر طبیعی داره و احتمال اینکه مقدار مخمری که میخای اضافه کنی تنظیم نباشه و شما درصد کمتری الکل دریافت کنی. برای همین مقدار مخمر ایرانی ۴ تا قاشق غذا خوری مخمر فرانسوی ۱ قاشق خاهش میکنم🤣🤣
Your Affiliate Money Printing Machine is ready -
And earning money online using it is as simple as 1--2--3!
Follow the steps below to make money...
STEP 1. Choose which affiliate products the system will advertise
STEP 2. Add PUSH BUTTON TRAFFIC (this ONLY takes 2 minutes)
STEP 3. Watch the affiliate products system grow your list and sell your affiliate products on it's own!
Do you want to start making money??
Your MONEY MAKING affiliate solution is RIGHT HERE
اقا ای چه حرفیه
چرا وقتی بلد نیستید مینویسید
عزیزان برای تهیه الکل از ذرت اول باید نشاسته ذرت را به قند یا شربت تبدبل کنید
بعد عملیات تخمیر و سپس تقطیر را انجام دهید
نشاسته ذرت به صورت مستقیم قابل تخمیر نیست
سلام من همین کارهایی را که فرمودید انجام دادم ولی بعد از بیست روز هنوز ذرتها به صورت اول باقی مانده و به نشده علت وبسایت تشکر
لطفاً بگویید چه باید کرد
ببخشید چجوری ذرت رو تبدیل به قند کنیم
سلام برای تبدیل ذرت به قند یا نشاسته ،اول ذرتها رو داخل یهوپارچه نخب بزارید و مرتب مرطوب کنید تا جوانه بزند،بعد از یک هفته ذرتها جوونه میزنه و ریشه، ذرتهای جوونه زده رو جای خشک از هم باز کنید و پهن تا کاملا خشک شوو بعد با دست خوب نرم کنید ،از الان دیگه ذرت اماده تخمیر دادن میشه
سلاام
ببخشید من چکار کنم شراب انداختم بعد از دو روز داره بوی شبیه ترشیدگی میده
کاملا درست میفرمایید
برای تبدیل نشاسته غلات به قند باید از یه آنزیم استفاده بشه به نام آلمیناز(اگه درست گفته باشم) خب چه کاریه انقد زحمت میدین به خودتون همون اول از کشمش استفاده کنین. خیلی راحت تره که
کاردرستخودت مطلبی رو که نوشتی درست بخونش از خنده بیهوش میشی...خوبه که داری میگی:نشاسته ذرت،،نشاسته غلات پر از قند هسته و میشه بگید چجوری با چه روش جدیدی به شربت🤣🤣🤣🤣 یا قند تبدیلش کنیم؟؟ خداوکیلی چیزی بلد نیستین الکی حرف نزنید و به دیگران هم عیب نگیرید و بچههای مردمو به با حرفای شوتتون گمراه نکنید و شما که راه و روش تازهای اختراع کردی و اینجا به اشتراک میذاری پس بگو نشاسته ذرت رو با چی قند و شربتش کنیم🤣🤣🤣🤣مثل این میمونه که تو شراب خام عرقشکر بگیم قند بریزید تا شربت بشه🤣🤣🤣🤣🤣مالت یا همون نشاسته غلات سر تا پاش قند هسته...فکر کنم اگه بهت بگم با خرده نون ساندویچی عرق میگیرم بخدا هنگ کنی
عزیز نیازی به اینکارا نیست و همون دونههای ذرت رو بدی آسیاب کنن میشه آرد و نشاسته ذرت
درود بر دوستان
برای تهیه مشروب از غلات ابتدا باید از غلات مالت درست شود و سپس از مالت شیرینی قابل تخمیر و اگر این فرایند رو بلد نیستید انجام ندهید چون ممکن است قند غیر قابل تخمیر بدست آورید و کل زحمتتان از بین برود
توصیه میکنم از سایتهای اینترنتی عصاره شیرین غلات خریداری کنید عصاره غلات همان قند حاصل از مالت گندم یا جو هست که بصورت مایع غلیظ شده بفروش میرسد و قند ان قابل تخمیر میباشد
دوست عزیز شما میتوانید بااضافه کردن حدود یک لیتر آب به الکل طبی و تقطیر دوباره ماده تلخ کننده بیتریکس را از آن جدا کنی.
شکر بیشتر بزن و اب گرم استفاده کن
با آنزیم آلفا آمیلاز نشاسته تبدیل به قند میشه
نشاسته سرشار ازقند هسته🤣
ولی باید شکسته بشه تا از قندش استفاده بشه