می سرا


ودکا توت

همانگونه که میدانید برای تهیه عرق ابتدا باید اقدام به تهیه شراب خام نمود. این الکل موجود در شراب است که با همراهی و معاونت استرهای طعم و بوی میوه ، ودکای مورد نظر را نتیجه میدهد. اشکال کوچکی در مورد تهیه شراب خام از توت ، زغال اخته ، انجیر و کلا میوه هایی که آب کافی در میوه خود ندارند ، کمبود شیرنی این میوه هاست و با نوشتن مقدار آن نمیتوان 100% مطمئن بود که تولید شراب اولیه ، شیرینی کافی برای تولید ودکا با درجه الکلی خوب را دارا باشند.

شرایط مهم برای تهیه شراب خام (زیرا نیازی به بطری کردن و خواباندن ندارد) آنست که میوه باید حتما کاملا رسیده و شیرین ، یکدست ، تمیز و عاری از هرگونه آلودگی باشد. در زیر تهیه ودکا توت آمده است. برای تعیین میزان شیرینی و سایر اطلاعات به جدول انتهورا مراجعه کنید. برای تهیه ودکا یا هرگونه عرقگیری مصرف شکر بهیج عنوان توصیه نمیشود ولی در صورت کمبود شیرینی شراب خام ، استفاده از عسل طبیعی شاید ضروری باشد.

این دستور برای تهیه حدود پنج بطر ودکا با درجه الکلی 40% تهیه شده است.

مواد لازم:

توت – 10 کیلو گرم

مخمر شراب – 5 گرم (مخمر کیک یا مخمر نان در مرحله دوم و سوم هستند)

عسل – 2 قاشق غذا خوری

آب چشمه نیمه گرم شده ( 40 درجه سانتیگراد حرارت ) – 8 تا 10 لیتر ( به مقدار شیرینی میوه بستگی دارد)

طرز تهیه:

میوه را در تشتی تمیز ریخته و با کمک دستکش یکبار مصرف (یا دستان کاملا شسته شده و عاری از هرگونه آلودگی) میوه را آنقدر له کنید تا بصورت خمیر یکدست و نرمی در آید. این کار را کم کم و مثلا دو کیلو یکبار انجام دهید. له کردن کامل کمک فراوانی به طول زمان و عمل تخمیر و کارآیی مخمر میکند. هر بار که از له کردن مقدار میوه راضی بودید آنرا مستقیما در بشکه تخمیر بریزید و عمل له کردن را ادامه دهید تا تمامی میوه له شده و وارد بشکه تخمیر شود.

آب نیمه گرم را داخل بشکه بریزید با همزن پلاستسکی یا چوبی کاملا همبزنید.

با کمک لیوانی تمیز مقداری از آنرا (آب و توت بصورت حریره شده) از صافی بگذرانید و با کمک آبسنج شیرینی مایع صاف شده را بخوانید و در صورت نیاز مقداری عسل اضافه کنید. مقدار عسل مصرفی معمولا از 500 گرم تجاوز نمیکند.

دو قاشق غذا خوری عسل را با همراهی آب نیمه گرم و مخمر در لیوانی با کمک قاشق چایخوری هم بزنید تا کاملا حل و فعال شود.

مخمر فعال شده را درون بشکه ریخته و کاملا هم بزنید.

درب بشکه را بسته و در محل گرم و مناسب با حرارت یکنواخت و دایمی نگهداری کنید.

از روز سوم بدون دخالت دست و با کمک همزن ، مایع را حداقل روزی یکبار همبزنید و زیر و رو کنید.

آنقدر این همزدن را ادامه دهید تا زمانی که فرآیند تخمیر کامل شود. معمولا بین ده تا 15 روز طول میکشد و علامت مشخصه پایان تخمیر آنست که مقدار زیادی از تفاله ها ته نشین شده و از جوشش تخمیری باز ایستاده و تولید گاز کربنیک کاملا متوقف شده است.

کیسه صافی و لگن پلاستیک یا استیل را تمیز و ضدعفونی شده را وارد عمل کنید و با کمک کاسه پلاستیکی نیمی از محتویات بشکه را با دقت درون کیسه ریخته و آنرا آنقدر فشار دهید و بچلانید تا کلیه مایع شراب خام آن خارج شود. همین کار را با بقیه شراب خام تخمیر اولیه شده انجام دهید.

بشکه تخمیر را کاملا تمیز بشوئید و شراب خام درون تشت را بدرون بشکه منتقل کنید.

درب بشکه را بسته و آببندی کرده و قفل هوا را نصب کنید. بگذارید دو یا سه روز دیگر آخرین مراحل تخمیر و استراحت را بگذراند و سپس تعریق کنید. برای اطلاعات بیشتر در مورد تعریق به مقاله عرقگیری-تعریق مراجعه کنید.

ودکای بدست آمده را درون ظرفی شیشه ای ریخته و هم بزنید تا درجه الکلی یکدست پیدا کند.

بطری کنید و تشتک یا چوب پنبه کنید.

قبل از مصرف حداقل تا ده روز بگذارید در محلی خنک استراحت کند.

نوش جان

برچسب‌ها: ,

22 Responses to “ودکا توت”

  1. # Anonymous همید

    درود خداوند بر شما
    برای آفرینش این سایت از شما بسیار سپاسگزارم.
    پیروز باشید  

  2. # Anonymous آرش

    درود فراوان و سپاس.  

  3. # Anonymous ناشناس

    دوست من سلام
    خوشحالم از اینکه هنوز هم افراد دانایی مثل شما هستند که این اطلاعات پایه ای را در اختیار این مردم فقیر قرار دهند.
    امید است با تلاش ما و کمک خداوند روزی برسد که ایران ایران شود.  

  4. # Anonymous ناشناس

    سلام ساقیپ
    ببخشید میخام بدونم استفاده از شکر تو شرابی که قراره واسه تعریق استفاده بشه صحیح هست؟ خطرناک نیست؟
    عسل هم توش آب قند داره  

  5. # Anonymous عمو رامین

    کارت درحد جام جهانی بیسته! یعنی اوکی وری گود. کلمات برای ابراز تشکر عاجزن! خیلی میخوامت. از بچگی توکار عرق خوری ام ولی تاحالا عرق کشی نکرم،امروز یه کمکی توت ردیف کردم طبق دستورالعملت یعنی اگ درس حسابی دربیاد ماچت میکنم شدید!!!  

  6. # Blogger Unknown

    توت خشک باشه چقدر آب میخواد  

  7. # Blogger Unknown

    دهنت سرویس
     

  8. # Blogger Vahid Soleymani

    سلام
    ی سوال داشتم از خدمت گلت
    از توت فرنگی میشه مثه انگور عرق گرفت؟!  

  9. # Blogger Unknown

    من برای ده کیلو شاه توت، دو کیلو شکر ریختم
    و الان ده روز ازش میگذره، ابتدا دوتا ظرف پلاستیکی ۵لیتری رو پر کردم، ولی بعلت تخمیر و گازدار شدن همش کف میکرد و میریخت بیرون، ولی الان ریختم توی یه ظرف بیست لیتری که تا نصفش شده ولی احساس میکنم دیگه تخمیر نمیشه
    راهنمایی کنید از کجا بفهمم که عمل تخمیر متوقف شده. با سپاس از وب سایت خوبتون.  

  10. # Blogger Unknown

    من برای ده کیلو شاه توت، دو کیلو شکر ریختم
    و الان ده روز ازش میگذره، ابتدا دوتا ظرف پلاستیکی ۵لیتری رو پر کردم، ولی بعلت تخمیر و گازدار شدن همش کف میکرد و میریخت بیرون، ولی الان ریختم توی یه ظرف بیست لیتری که تا نصفش شده ولی احساس میکنم دیگه تخمیر نمیشه
    راهنمایی کنید از کجا بفهمم که عمل تخمیر متوقف شده. با سپاس از وب سایت خوبتون.  

  11. # Blogger Unknown

    سلام طرز تهیه توت خشکو بگید لطفا  

  12. # Blogger Unknown

    دستت درست ، سلامتیت  

  13. # Blogger Unknown

    سلام عرق توت خشک اموزش بدین لطفا  

  14. # Blogger Unknown

    توتخشک نگفتین  

  15. # Blogger Unknown

    برای توت خشک چقدر آب میخواد ممنون میشم جواب بدید  

  16. # Blogger Unknown

    باید از شکر قهوه ای خالص نیشکر استفاده بشه  

  17. # Blogger Keyhanjam

    بابت توت خشک هر یک کیلو توت یک لیتر اب بریز  

  18. # Blogger Delgarmi

    این عرق میشه یا شراب؟؟؟؟  

  19. # Blogger Unknown

    سلام توت خشگ هم آموزش بدبن ممنون  

  20. # Blogger Unknown

    سلام تو مرحله تقطیر اگه چوب توت یا همون ساقه هاش بره تو دیگ اشکال نداره؟  

  21. # Blogger Unknown

    درود

    بنده سال هاست ک شراب و کنیاک کشمش و تفاله شراب میندازم بصورت حرفه ای ،
    اما تا حالا دوبار بهترین توت هارو برای کنیاک ریختم تو دبه ک متسفانه بعد یک هفته مواد ترشیده ، علتش رو هم نمیدونم ، خواستم بدونم ترش بودن مواد توت عادی یا ن خراب شده  

  22. # Anonymous ناشناس

    سلام میشه آموزش عرق گیری توت خشک رو توضیح بدین ممنون  

ارسال یک نظر

جدید ترین ها

بایگانی ماهانه

مقالات گذشته




XML

Powered by Blogger



© می سرا

استفاده یا کپی برداری از مقالات و انتشارات این وبلاگ برای عموم آزاد است