این مارتینی برای یک سرو است. قبل از تهیه مارتینی سیب مواد زیر را تهیه نمائید.
مواد لازم برای تزئین لبه گیلاس:
یکسوم قاشق چایخوری دارچین کاملا سائیده
یک قاشق غذا خوری پودر قند
پودر قند و دارچین سائیده را در کیسه پلاستیک کوچک ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
شیره سیب کارامل شده:
آب سیب معطر تازه نصف لیوان
شکر سه قاشق غذاخوری
در قابلمه کوچکی شکر را ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید. شکر شروع به ذوب شدن نموده و بگذارید قدری رنگ طلایی پیدا کند. آب سیب را اضافه کرده و بگذارید آنقدر ملایم بجوشد تا دو سوم آب سیب بخار شود. حرارت را قطع نموده و بگذارید خنک شود.
مواد لازم برای مارتینی:
یک پیک شراب سیب
دو پیک ودکا
یک قاشق غذا خوری شیره سیب کارامل شده
2 قطره عصاره طبیعی وانیل (عصاره شیمیایی استفاده نکنید)
قبلا و بمدت 2 ساعت ودکا را در فریزر و شراب را در یخچال بگذارید.
پودر قند و دارچین را در بشقاب نسبتا پهنی ریخته و آنرا کاملا صاف و هموار کند که سطح آن مساوی و بیک اندازه روی بشقاب پهن شود.
شیره سیب کارامل شده را در بشقاب دیگری ریخته و روی سطح صافی بگذارید تا بیک اندازه پخش شود.
گیلاس مارتینی کاملا خشک را وارونه کرده و لبه آنرا داخل شیره سیب کنید و به آرامی آنرا بردارید و همانطور داخل بشقاب حاوی شکر و دارچین کنید. لیوان را به حالت عادی باز گردانده و بگذارید در هوای آزاد بماند.
یک قاشق از شیره سیب کارامل شده را با ودکا و شراب و یک قاشق چایخوری از پودر قند و دارچین و وانیل را با دو قالب یخ خورد شده در همزن کوکتل ریخته و محکم و بشدت تکان دهید.
به آرامی در گیلاس لبه تزئین شده بریزید و سرو کنید.
برچسبها: کوکتل