برای تهیه هر گونه ودکا از مواد خشک یا مایع (شیره) فقط از نوع طبیعی آن میوه استفاده کنید. کشمش یا مویز مورد نظر بایستی بدون رزین بوده و به سایر مواد شیمیایی آلوده نباشد. کشمش سبز از نوعی است که برای نگهداری ظاهر و بازار پسند آنرا با رزین میپوشانند. رزین ماده ای خوراکی است ولی در تهیه ودکا اثر عقب انداختن و یا حتی توقف تخمیر را دارد. مواد مورد لزوم در این مقاله برای تهیه ده بطری ودکای کشمش با درجه متوسط الکلی 40% میباشد.
آمادگی:
نویسنده را باور بر اینست که دوستان عزیز پیش از شروع مراحل مختلف تهیه هر گونه شراب از ضدعفونی کردن ، روش کلی تهیه شراب ، کاربرد جدول انتهورا ، بشکه تخمیر ، کیسه متقال صافی ، قفل هوا (1) یا (2) یا (3) ، همزن ، سیفون کردن ، شیشه کردن مشروب ، آمیزه کردن مشروب ، شکر یا عسل ، انواع مخمر موجود در بازار ، فعال کردن مخمر ، تشتک زدن و یادداشت مراحل مختلف تهیه و آماده سازی شراب برای تعریق و کاربرد آبسنج و الکل سنج اطلاع داشته باشند. مطالعه فرهنگ واژه ها و برای درک کامل چزئیات به پرسش و پاسخ و چه کنم؟ را فراموش نکرده و نیازی به توضیح واضحات نیست.
مواد لازم:
کشمش طبیعی سالم 10 کیلو (هر چه کشمش گوشتی تر باشد بهتر است)
مخمر 5 گرم
شکر یا عسل دو قاشق غذا خوری
آبگرم (داغ یا جوش نباشد) 40 لیتر
ابزار لازم برای تهیه ودکا کشمش:
بشکه درب دار پلاستیکی 60 لیتری
طشت یا لگن و کاسه پلاستیکی
دستکش پلاستیکی یا لاستیکی یک بار مصرف
پاروی چوبی برای همزدن
آب سنج برای تعیین میزان شکر موجود در مراحل مختلف
کیسه بزرگ از جنس متقال یا کرباس برای جدا کردن تفاله تخمیر شده. (کیسه ای از جنس کرباس یا متقال به اندازه 60 در 120 سانتیمتر که بایستی به دقت لبه دوزی و سپس تودوزی و لبه دوزی شده باشد یعنی لبه ریشه ای پارچه نه در داخل و نه در خارج از کیسه دیده نشود و لبه بالائی کیسه را دولا (تا) کرده و چرخ نموده و با ریسمانی محکم از درون محوطه دوخته شده سر کیسه را قابل جمع شدن و گره زدن نمائید. این کیسه ابزار مهمی در جداسازی و صاف کردن اولیه شراب است. پس از هر بار مصرف آنرا زیر و رو کرده و فقط با آب جاری بشویید و بگذارید در آفتاب خشک شود. چنین کیسه ای در بازار نیست و باید خودتان با کمک خیاطی اقدام به دوختن آن نمایید. در هر صورت درون و بیرون کیسه تودوزی شده باشد ولی این طرح کیسه خیلی بهتر و کارآمد تر است)
قیف پلاستیکی
الکل سنج برای تعیین میزان الکل در محصول نهانی
شیشه تمیز و خشک شده با چوب پنبه یا تشتک، حداقل 10 عدد یا یک گالن شیشه ای بزرگ
دفترچه یادداشت های روزانه برای ثبت مراحل انجام شده و وقایع
زمان تهیه: امکان تهیه در تمام فصول (البته تابستان گرم بهتر است)
طرز تهیه:
مرحله اول: تهیه شراب کشمش
قبل از شروع تهیه ودکای خرما و همچنین عرقگیری را مطالعه و بررسی کامل کنید. اطلاعات زیادی را در آن میتوان یافت.
روز نخست
1- کشمش را بطور سطحی بازرسی کنید. لازم نیست آنرا باصطلاح پاک کنید و یا چوب سر آن و یا هسته آنرا بگیرید! در صورت لزوم فقط مواد اضافی یا آشغال آنرا جدا کرده و دور بریزید. اگر کشمش بدون هسته بود بهتر است ولی اثر زیادی در پروسه یا کیفیت تولید ندارد. به مرحله 12 در مرحله سوم (تقطیر ) مراجعه کنید و آنرا با دقت مطالعه کنید.(کشمش را به هیچ عنوان نشویید اگر چه با شن و ماسه و خاک همراه باشد)
2- شکر یا عسل را در نصف لیوان آب نیمه گرم با مخمر کاملا همزده و مخلوط و بگذارید فعال شود.
3- بشکه را در محل مهیا شده (حمام یا گرمخانه) قرار دهید. کشمش را در بشکه ریخته مخمر فعال درون بشکه ریخته حدود 10 لیتر از آب را اضافه کنید.
4- با کمک همزن چوبی تا حد امکان مخلوط را در بشکه هم بزنید تا رنگ پوست کشمش تغییر کند. با این عمل هم پوسته کشمش را خراشیده اید و هم کمک به نفوذ آب در کشمش کرده اید. رنگ مایع موجود نیز تغییر مییابد و کدر میشود. بقیه آب را اضافه کنید و دوباره آنرا هم بزنید. درب بشکه را ببندید.
5- آنچه را که گذشته با ذکر تاریخ یادداشت کنید.
روز دوم
روزی یکبار به بشکه سر بزنید و با کمک پاروی تمیز و خشک ، مخلوط را کاملا هم بزنید. (کیفیت را یادداشت کنید)
روز پنجم
روزی دو بار به بشکه سر بزنید و شراب در حال تخمیر را هم بزنید. کم کم بوی تخمیر را باید حس کنید و بالا آمدن سطح کشمش در حال تخمیر را بر سطح مایع مشاهده میکنید.
روز هفت یا هشت
کشمش کاملا خیس خورده و آبدار شده (ورم کرده) است با دستکش و بکمک فشار انگشتان تا آنجا که امکان دارد کشمش را له کنید. (اگر امکان دارد هر بار مقداری در لگن پلاستیکی ریخته و دستهای خود را بشوئید و با کمک پای برهنه کشمش را که مانند انگور متورم شده است ، له کنید و به بشکه اصلی بازگردانید)
از روز دهم
بشکه در حال غلیان است و الکلاز ها با سرعت شیرینی کشمش را تبدیل به الکل میکنند و بوی اکسید کربن در محل نگهداری بشکه کاملا حس میشود. تفاله کشمش در حال ته نشین شدن است. شیرینی محتویات درحال تخمیر را آبسنجی کنید. روزی دو یا سه بار هم زدن و یادداشت وقایع فراموش نشود.
روز چهارده یا پانزده
آنقدر ادامه دهید تا تمام تفاله کشمش ته نشین شود و روی سطح تخمیر شده را فقط هسته و چوب کشمش تشکیل دهد.
اینک زمان آنست که شراب خام کشمش را تصفیه کرده و از تفاله و هسته جدا سازید. از کیسه و لگن پلاستیک استفاده کنید و با کمک ظرفی تمیز و پلاستیک (کاسه) کم کم محتویات بشکه را درون کیسه انتقال و تا حد امکان آنرا بفشارید تا مایع غلیظ و کدر شراب اولیه کشمش از تفاله جدا شود.
(توجه: هرچند تفاله باقیمانده قابلیت ودکا گیری را دارد ولی بهتر است از این عمل خودداری کنید چون ممکن است نتیجه کار کدر نمودن ودکای شما شود مگر آنکه قبلا یکی دو بار از قبل تمرین کرده باشید. در کارخانه های تهیه مشروبات الکلی که تمام این پروسه بکمک ماشین و بطور نیمه اتوماتیک انجام میشود ، این تفاله را خشک نموده و برای دامداری ها یا تهیه کود گیاهی استفاده میشود. بزبان ساده تر به ریسک و زحمت تمیز کردن و فیلتر کردن مشروب حاصل از تفاله نمی ارزد و ارزش اقتصادی ندارد ولی اگر مایل باشید میتوانید از این تفاله ودکا بگیرید اگر چه بازده آن زیاد نیست و قدری شیرین تر از ودکای حاصل از شراب کشمش است. در هر صورت بخاطر طعم ودکا خوب ، الکل حاصل از تفاله را با ودکای کشمش مخلوط نکنید)
مرحله دوم:
عرقگیری: از شراب کشمش
لوازم عرقگیری: همان ابزار تهیه ودکا از خرماست.
الف- یک لوله مسی یا استیل با قطر داخلی 8 میلیمتر و طول حداقل 100 سانتیمتر (قابل تهیه از فروشگاه لوازم اتوموبیل یا تعمیر یخچال و رادیاتور). اگر خودتان وارد نیستید در همان محل میتوانند آنرا مارپیچ کنند.
ب- دو لوله پلاستیک شفاف (بیرنگ) با قطر داخلی 10 میلیمتر و طول حداقل حدود 150 سانتیمتر و 100 سانتیمتر (قابل تهیه از فروشگاه لوازم کامیون – لوله ایست فشار قوی که برای ترمز بادی بکار میرود).
پ- دیگ زودپز یا دیگ پخت با ارتفاع و ظرفیت حداقل ده لیتری با سوپاپ اطمینان قابل جدا شدن از دیگ که دارای درجه حرارت سنج باشد.
اگر صنعتگر مورد اعتمادی را سراغ دارید ساختن دیگ پخت آسان است و میتواند از جنس مس یا آلومینیوم ساخته شود. برای آشنایی بیشتر تصاویر مختلفی را خواهید دید که به طرز کار و عملکرد دیگ پخت کاملا آشنا شوید. این موضوع بسیار مهم است که از نحوه عملکرد این دیگ کاملا اطلاع داشته باشید. در ضمن برای تهیه سایر عرقیات مفرح نیز قابل استفاده است.
ت- الکل سنج و لوله آزمایش
ث- گیره نگهداری و مهار لوله پلاستیک
ج- منبع حرارت
چ- آب سرد روان
سعی کنید نقش و عملکرد و کاربرد ابزار تصویری را خوب بخاطر بسپارید.
مرحله سوم:
قبل از هر اقدامی بیاد داشته باشید الکل ماده ایست فرار و سریع الاشتعال بخصوص اگر بصورت گاز باشد.
1- دیگ پخت را تا سه چهارم حجم آن از شراب خام کشمش پر کنید.
2- درب دیگ را بسته و لوله پلاستیکی را روی زائده سوپاپ دیگ سوار کنید و آنرا کاملا آب بندی کنید که بخار از آن خارج نشود.
3- منبع حرارت (گاز بهترین است) را روشن کنید.
4- لوله 150 سانتیمتری پلاستیک را به سر لوله مارپیچ مسی یا استیل وصل کرده و لوله 100 سانتیمتری را نیز به انتهای لوله مارپیچ محکم کنید.
5- لوله مارپیچ را در سینک ظرفشویی قرار داده و راه خروج آب ظرفشویی را ببندید.
6- شیر آب را باز کنید تا لوله مارپیچ کاملا زیر آب بماند (غرقآب شود).
7- سر خروجی لوله پلاستیک را درون لیوانی تمیز وارد کرده و با گیره محکم کنید که دستتان آزاد باشد.
8- با دقت مواظب لوله پلاستیک باشید که پیچ خوردگی یا انسداد نداشته باشد و عمل عرقگیری با اشکال مواجه نشود.
9- مواظب درجه حرارت دیگ باشید و دایم آنرا کنترل کنید.
توجه: درجه حرارت نشان داده شده روی عقربه حرارت سنج نباید از حدود 75 درجه سانتیگراد تجاوز کند. با آنکه میدانیم الکل اتیلیک در حدود 78 درجه سانتیگراد تصعید میشود ولی بدلیل آنکه حرارت سنج دیگهای زودپز در محوطه خالی بالای دیگ قرار دارد و میله حساس (المنت حرارتی) داخل مایع در حال پخت نیست اختلاف زیادی با گرمای فضای خالی بالای دیگ پخت وجود خواهد داشت و همیشه گرمای درون مایع پخت چند درجه گرمتر از محفظه بالائی دیگ وجود خواهد داشت. در کارخانجات تهیه مشروبات الکلی و با وجود امکانات فراوان ابزاری ، درجه حرارت داخل مایع پخت را در حدود 70 درجه سانتیگراد نگه میدارند ولی درجه دوم که در مکان خالی از مایع بالای دیگ پخت قرار دارد درجه کمتری را نشان میدهد. اگر درجه حرارت بالا رود عرق (الکل) تولیدی همراه با تفاله مایع موجود در دیگ پخت خارج میشود و فیلترینگ الکل حاصل قدری مشکل است. اگر به چنین مشکلی برخوردید محصول ناخالص (الکل کدر) بدست آمده را با پخت بعدی مخلوط کنید و پخت را ادامه دهید. از طرف دیگر اگر با حرارت زیادتری الکل متصاعد شود طعم بدی را خواهد گرفت که خوش آیند ذائقه نیست. در برج تقطیر این مشکل حل شده و درجه حرارت خروجی نشان داده میشود و هرگونه تولید دیگر به داخل مخزن پخت باز میگردد.
10- پس از مدت کوتاهی (حدود 15 تا 20 دقیقه) بخار الکل (الکل تصعید شده از شراب) را در ابتدای لوله که به دیگ وصل شده خواهید دید. اگر ظرف این مدت بخار تصعیدی الکل مشاهده نشد و محصولی بدست نیامد کمی حرارت را زیاد کنید و حدود پنج دقیقه دیگر ادامه دهید و اگر بازهم نتیجه ای حاصل نشد کمی بیشتر حرارت را اضافه کنید تا سیلان الکل سرد شده را بدرون ظرف یا لیوان مشاهده کنید. با کمی تمرین میزان حرارت مطلوب را خواهید یافت. در این مرحله الکل حاصل به ظرف مربوطه به آهستگی و مداوم جاری میشود و نیازی به کم یا زیاد کردن حرارت نیست. عمل پختن شراب و نتیجه آن تصعید الکل تمیز و بدون ذرات معلق نیاز به قدری تمرین دارد و اگر حرارت زیاد و مشروب شما کدر شد آنرا به پخت بعدی اضافه کنید.
11- از این مرحله ودکای شما پس از مرحله سرد شدن و عبور لوله مارپیچ بصورت مدام و ریزش نازکی به درون لیوان میریزد.
12- در هر پخت به میزان یک سوم استکان از تولید اولیه را (حدود 50 سی سی از سر تقطیر) دور بریزید و لوله خروجی را بدرون ظرف تولید راهنمایی کنید.
13- به محض آنکه آب درون سینک ظرفشویی گرم شد ( حدود 40 درجه سانتیگراد یا با فرو کردن انگشت در آب احساس گرما نمودید) شیر آب سرد را باز کرده و زیرآب یا سیفون سینک را بکشید تا آب تعویض و خنک شود. دایم این مرحله را بمحض گرم شدن آب تکرار کنید.
14- با رعایت دایمی مرحله 9 و پس از قدری تحمل لوله آزمایش را از ودکای جاری شده پر کنید و درجه الکل را آزمایش نمایید.
15- در آغاز درجه الکل حدود 55 درجه یا بیشتر است (اگر کمتر بود نگران نباشید ، شیرینی خرما زیاد نبوده است) تنها اثر آنست که کمتر از میزان پیش بینی شده ، عرق تهیه میشود.
16- سر لوله را در شیشه گذاشته و بگذارید سیلان الکل ادامه یابد. (مرحله 9 را بیاد داشته باشید)
17- وقتی نیمی از شیشه پر شد از مرحله 12 پروسه را تکرار کنید.
18- زمانی که شیشه نیمه پر شد درجه الکل پروسه عرقگیری کاهش مییابد و تا زمانیکه الکل سنج درجه حدود 22 را نشان دهد ادامه دهید که تقریبا شیشه معمولی شما پر شده است.
19- گاز را خاموش کرده و بگذارید تا دیگ از جوشش بیافتد. در این مرحله دیگر از لوله مایعی خارج نمیشود
20- درب دیگ را با دقت باز کرده و با کمک دستگیره محتویات آنرا دور بریزید.
از مرحله 1 شروع کنید و آنقدر ادامه دهید تا شراب خام موجود در بشکه تمام شود.
اگر همه مراحل را درست عمل کرده باشید بیش از 5 لیتر ودکای کشمش با درجه الکلی حدود 40% دارید. همه شیشه ها را درون شیشه (جار) بزرگی ریخته تا دارای درجه الکلی مساوی شود. با کمک قیف و پیمانه مجددا شیشه ها را تا 5 سانتیمتری گلوی آن پر کرده درب آنرا با چوب پنبه یا تشتک محکم کنید. روی شیشه ها برچسب زده و با ذکر تاریخ مشروب خود را نامگذاری کنید.
با تبریک از این لحظه مشروب شما آماده مصرف است. این مشروب را میتوان آمیزه نموده و یا فیلتر زغالی کنید تا جا افتاده و خوش طعم شود. این لیکور بعد از سرد کردن در یخچال قابل مصرف است.
کلیه ظروف و لوله ها را کاملا شسته و تمیز و ضدعفونی و برای بار دیگر در محل تمیزی نگهداری کنید. به دفتر یادداشت خود هم سری بزنید و از این تجربه یاد کنید.
آیا الکل ودکایی که از تعریق کشمش بدست می آید سمی نیست با تشکر از شما
خداوند ÷در ارامنه عزیز هموطنان خوب مارا بیامرزد که بدون این همه زحمت عرقکشمش را بدست ما میدادند ولی افسوس همه انها را با کسخولی هر چه تمامتر فراری دادیم
ی سوالی .تو روش من نه از مخمر خبریه نه از عسل وشکر ضمنا مقدار اب دو برابر حجم کشمشه
ضمنا زمان یک ماهه
آقا سلام خیلی مردی
ما یه مشکل داریم وقتی در حال کشیدن هستیم الکل سنج روی مثلا یه یکو نیم لیتر اول 60 درجه رو نشون می ده ولی وقتی میونه و خنک میشه 10 تا کم می کنه از درصد الکل این دلیلش گرمای اولیشه یا اینکه یه جای کار ما اشتباهه !
ممنون میشم کمک کنی .
سلام استاد
اگر امکانش هست بهترین راه برای افزایش سرعت تعریق را توضیح دهید
آیا چنین کاری معقول هست؟
آیامی توان کاری کردکه درکوتاهترین زمان بیشترین مقدار ودکارابدست آورد؟
سلام
میشه بهم کمک کنید
من میخوام بوی عطر زخم عرق کشمش را از بین ببرم. چیکار باید بکنم؟
لازم به توضیح آنکه من با این عرق؛ ویشنوکا انداختم که حالا میبینم بوی زخم کمی اذیت میکنه.
راه حلی برای این مورد دارید؟؟
جسارتا شما وقتی می خورید جنایت نمی کنید؟به همدیگر فحش نمی دهید؟شهوتتان را در مورد اطرافیانتان کنترل می کنید؟
SALAM SAGHIYE AZIZ MAN DAR JAYE DIGAR HAM AZ SHOMA IN SOAL RA PORSIDAM KE DAR ROOZE SEVVOME MARHALEYE TAKHMIR (3 ROOZ PAS AZ KESHMESH AB ANDAKHTAN)CHIZI SHABIHE KAPAK ROOYE OON DIDAM MOSHKELI DAR FARAYANDE TAKHMIR NADARE?
BA SEPASE FARAVAN
SALAM SAGHIYE AZIZ MAN DAR JAYE DIGAR HAM AZ SHOMA IN SOAL RA PORSIDAM KE DAR ROOZE SEVVOME MARHALEYE TAKHMIR (3 ROOZ PAS AZ KESHMESH AB ANDAKHTAN)CHIZI SHABIHE KAPAK ROOYE OON DIDAM MOSHKELI DAR FARAYANDE TAKHMIR NADARE?
BA SEPASE FARAVAN
سلام جناب
اول از هر چیزی میخواستم خیلی خیلی از زحمتی که کشیدین ازتون تشکر کنم و هر وقت که عرق خرمای من آماده شد مطمئنا به سلامتی شما میخورمش.
فقط یه سوال داشتم اگر هرچی زودتر به من جواب بدین خیلی خیلی ازتون ممنون میشم. من حدود بیست کیلو خرما رو پاک کردم و طبق مراحل شما پیش رفتم.ولی آب کافی نریختم یعنی 80 لیتر ولی فردای اون روز که دیدم خیلی خرمام سفته بهش مقدار مانده رو آب اضافه کردم. الان 5 روز گذشته ولی خرمام اصلا پف نمیکنه !!! همونطور آبکیه. میشه بهم بگین چطوری باید عرقمو نجات بدم . خیلی ازتون ممنون میشم.
با تشکر فراوان از شما
حالا با رزین دار درست کنیم چی میشه؟دوستم اینجوری درست میکنه مشکلی هم نداره
شما که جای دیگه گفته بودید شکر در عرق گیری مجاز نیست و خطرناک.؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من عرق گرفتم امابوی بدی میده میخواستم بدونم برای چی؟
mishe raveshe sakhte sagio tozih bedi
درود به شما و من با کشمش چند ماه پیش انداختم و دقیق به دستورات شما عمل کردم اما در همان ابتدای کار بوی بدی گرفت شراب کشمشم و من فکر کردم این بو بعد از تقطیر از بین خواهد رفت اما اینطور نشد و من نتونستم از این ودکای عالی (از نظر گیرایی و الکل) استفاده کنم و کلا بی خیال شدم واینم بگم که با دما های مختلف عرقگیری کردم و تفاوتی حاصل نشد . حالا دارم یا سیب همین کار را انجام میدم و میبینم باز هم همان بوی بد را بعد از 3 روز به خود گرفته در حالی که من مخمر را هم تغیر دادم اما نمیدونم چرا این بوی گند که بین بوی ترشیدگی و بوی سوختگی است از سر ما دست بر نمیدارد . از شما عاجزانه کمک میخوام ساقیه عزیز. ممنون از زحمات شما
داداش اینا رو از کجا کپی کردی بگو بریم تصویرشم ببینیم
بوی بد عرق کشمش به احتمال زیاد بخاطر استقاده از کشمشی است که بهش مواد نگهدارنده و پارافین زدند و باید از کشمشی استفاده شود که نگهدارنده نداشته یاشد. در ضمن اون عرق هایی که بوی بد میدن رو در بیری هایی تا نصفه پر کنید و بصورت خوابیده(افقی) بگذارید به مذت 2 ماه یا بیشتر به همان حالت باقی بماند، بوی بدش از بین میرود.
سلام
با 40 کیلو کشمش عرق انداختم .بعد از 3 هفته هیچ تغییری انجام نشده.کشمش بی دانه پلویی بود. هنوز مایع شیرین هست. البته هیچ واکنشی انجام نشد . . 2-3 ماه پیش با همین کشمش عرق خوبی گرفتم.
نوع کشمش رو عوض کردم . فله ای خریدم . پر از چوب خوشه انگور و خاکه. آیا شستن کشمش مشکلی پیش میاره یانه؟
لطفاً راهنمایی کنید
salam
dige aragh giri mikhastam kasi soragh dare lotfan behem mail bezanid
hamid_badboy12@yahoo.com
doroood bar shoma
با سلام و درود فراوان دوست گرامی
من چند بار انداختم اما بیشتر از 35 % نمیده شکر و مخمر هم زیاد تر کردم اما فایده نداره لطفا راهنمایی کنید
براي رفع بوي بد، تقطير اول را با اب مخلوط كرده و دوباره تقطير كنيد. كيفيت بسيار بالا بدست ميايد البته مال من بيشتر از ٣٠ درصد نشده.
آقا این مخمر رو که میگید از جا پیدا کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
از نظر علمی جالب بود، ولی چه کاریه خوب یه 5 لیتری میخریم حالشو میبریم، البته مواظب باشید این روزا الکل گندم دوباره قانونی شده، با آب قاتی میکنن بجای عرق کشمش میفروشن!
به سلامتیه دوستی که این مطلب-و N ساله پیش نوشته...
با سلام به ساقی عزیز من میخوام بدونم که برای 5 کیلو کشمش چند عدد قرص مخمر وچند قاشق ق.ز.خ لازمه با سپاس
با سلام به ساقی عزیز من میخوام بدونم که برای 5 کیلو کشمش چند عدد قرص مخمر وچند قاشق ق.ز.خ لازمه با سپاس
با سلام من همیشه عرق کشمش خوبی درست میکنم اما این بار میزان الکل خیلی پایینه در حد 5 درصد اگه میشه راهنمایی کنید که مشکل از کجاست با کمال تشکر
salam ,man 10 kilo keshmehs andakhtam,alan roze 10 ama hanoz shirine,yekam jash sarde,mikhastam bedonam kharab shode ya bishtar tol mikeshe?
سلام من روز سوم که کيشميش خوابندم بوی ترشيدگی گرفته مشکل از کجاست و چه بايد کرد ؟
يعنی خراب شده ؟؟
ostac che ta'mhai mishe be araghe keshmesh ezafe kar?
با درود
ساقی عزیز واقعا دس مریزاد، الان که دارم این کامنت رو به عنوان تشکر و قدردانی ارسال می کنم در حال تعریق دومین بطری ودکا کشمش هستم و خدا رو شکر بطری اول با موفقیت کامل پر شد.
صمیمانه سپاسگذارم ، و فردا شب به همراه دوستان اولین پیک رو به سلامتی شما بزرگوار نوش می کنیم.
سپاسگذار از زحماتت
با درود
ساقی عزیز واقعا دس مریزاد، الان که دارم این کامنت رو به عنوان تشکر و قدردانی ارسال می کنم در حال تعریق دومین بطری ودکا کشمش هستم و خدا رو شکر بطری اول با موفقیت کامل پر شد.
صمیمانه سپاسگذارم ، و فردا شب به همراه دوستان اولین پیک رو به سلامتی شما بزرگوار نوش می کنیم.
سپاسگذار از زحماتت
salam dadash azat mamnunam be yadet khordim be salamatit mamnun man gereftam khili khub shod
doa konid vase manam khoob beshe emrooz rooze 13omeshe hameye tofale ha tah neshin shode booye alkol gerefte ,faghat az marahele 2vom mitarsam
doa konid vase manam khoob beshe emrooz rooze 13omeshe hameye tofale ha tah neshin shode booye alkol gerefte ,faghat az marahele 2vom mitarsam
doa konid vase manam khoob beshe emrooz rooze 13omeshe hameye tofale ha tah neshin shode booye alkol gerefte ,faghat az marahele 2vom mitarsam
سلام.من چند بار درست کردم.نمیدونم چرا مشروبم بوی فاضلاب میده.الکلش بالا هست.خوبم گیرایی داره.در ضنم میشه تا 10 روز بکشیمش؟
سلام ساقی عزیز با تشکر از مطالب ارزشمند شما
تو طرز تهیه این عرق کیشمیش و عرق خرما نصب قفل هوا رو نگفتید؟میشه توضیح بدید چرا؟از نظر مشروب سازی مگه تهیه هر مشروبی احتیاج به قفل هوا نداره؟
سلام
من تمام مرحل رو انجام دادم. ولي بعد از مرحله ته نشين شدن روي مايع كپك زد. دليلش از چيه؟
حالا چيكار كنم؟
سلام
من تمام مرحل رو انجام دادم. ولي بعد از مرحله ته نشين شدن روي مايع كپك زد. دليلش از چيه؟
حالا چيكار كنم؟
سلام
من قبلا عرق کشمش درست کردم بچه که بودم پدربزرگم مرتب درست میکرد تو ذهنم مونده بود طرز تهیه عرقو یادمه گونی گونی کشمش پاک میکردیم حالا بعد از اون همه سال من حدود10 کیلو مویز خریدم زودپزو وسایل جانبیش ولی از مخمر اصلا استفاده ای نکردم چوب کشمشارو گرفتم 3عدد بشکه 20 لیتری تهیه کردم کشمشارو تو بشکه ریختم آب واضافه کردم تا جایی که تمامی کشمشارو پوشش داددر بشکه رو کاملا بستم هر 3 روزی یک بار با دست کاملالهشون میکردم تا 15روزکه اصلا صافشم نکردم همون کشمشاروکه ملات بهشون میگم تو زودپزمیریختم حدودا3/4زودپز.بعدزیرپیک نیک و روشن میکردم باحرارت خیلی کم که باعث میشه عرق شفافی بدست بیاد اگرزیراجاق زیاد بشه عرق کدربدست میاد خلاصه خیلی خوش طعم شده بود و با4.5 پیک پاتیل بودیم هیچ مشکلی هم وجود نداشت فقط تو اسباب کشی مادرمون زودپزودید پدرش اومد جلوچشماش و زودپزبیچاره رو 50 تیکه کردولی کور خوند چون ماالان خونه مجردی داریم قربان همگی شما...
من قبلا عرق کشمش درست کردم بچه که بودم پدربزرگم مرتب درست میکرد تو ذهنم مونده بود طرز تهیه عرقو یادمه گونی گونی کشمش پاک میکردیم حالا بعد از اون همه سال من حدود10 کیلو مویز خریدم زودپزو وسایل جانبیش ولی از مخمر اصلا استفاده ای نکردم چوب کشمشارو گرفتم 3عدد بشکه 20 لیتری تهیه کردم کشمشارو تو بشکه ریختم آب واضافه کردم تا جایی که تمامی کشمشارو پوشش داددر بشکه رو کاملا بستم هر 3 روزی یک بار با دست کاملالهشون میکردم تا 15روزکه اصلا صافشم نکردم همون کشمشاروکه ملات بهشون میگم تو زودپزمیریختم حدودا3/4زودپز.بعدزیرپیک نیک و روشن میکردم باحرارت خیلی کم که باعث میشه عرق شفافی بدست بیاد اگرزیراجاق زیاد بشه عرق کدربدست میاد خلاصه خیلی خوش طعم شده بود و با4.5 پیک پاتیل بودیم هیچ مشکلی هم وجود نداشت فقط تو اسباب کشی مادرمون زودپزودید پدرش اومد جلوچشماش و زودپزبیچاره رو 50 تیکه کردولی کور خوند چون ماالان خونه مجردی داریم قربان همگی شما...
من قبلا عرق کشمش درست کردم بچه که بودم پدربزرگم مرتب درست میکرد تو ذهنم مونده بود طرز تهیه عرقو یادمه گونی گونی کشمش پاک میکردیم حالا بعد از اون همه سال من حدود10 کیلو مویز خریدم زودپزو وسایل جانبیش ولی از مخمر اصلا استفاده ای نکردم چوب کشمشارو گرفتم 3عدد بشکه 20 لیتری تهیه کردم کشمشارو تو بشکه ریختم آب واضافه کردم تا جایی که تمامی کشمشارو پوشش داددر بشکه رو کاملا بستم هر 3 روزی یک بار با دست کاملالهشون میکردم تا 15روزکه اصلا صافشم نکردم همون کشمشاروکه ملات بهشون میگم تو زودپزمیریختم حدودا3/4زودپز.بعدزیرپیک نیک و روشن میکردم باحرارت خیلی کم که باعث میشه عرق شفافی بدست بیاد اگرزیراجاق زیاد بشه عرق کدربدست میاد خلاصه خیلی خوش طعم شده بود و با4.5 پیک پاتیل بودیم هیچ مشکلی هم وجود نداشت فقط تو اسباب کشی مادرمون زودپزودید پدرش اومد جلوچشماش و زودپزبیچاره رو 50 تیکه کردولی کور خوند چون ماالان خونه مجردی داریم قربان همگی شما...
سلام به همگی من برای اولین بار این کارو کردم خوبم دراومده میزان الکلشم 38 نشون میده فقط یه سوال دارم این عرقی که میگیریم سمی نیست یکی جواب بده مرسی
نه داداش سم کجا بود ول کن این حرفها رو،فقط زمان عرق گیری حواست باشه چوب کشمشها همراه شراب داخل دیگ ریخته نشود،چون میگن اونوقت الکل چوب تولید میشه که برای سلامتی ضرر داره و باعث کوری آدم میشه
با سلام خدمت شما ساقی عزیز
من چند روز پیش که چند بطری عرق گرفتم وقتی آوردم خونه متوجه شدم که بویی ما بین ترشیدگی و گندیدگی داره
که نسبت به دفعات پیش که قشنگ بوی کشمش میدداد فرق داره دیگه راستش جرات خوردنش رو نداشتم
گفتم نکنه خراب شده باشه و به بدن ضرر بزنه!
خواستم سوال کنم که دلیلش میتونه چی باشه؟؟
و قابل خوردن هست؟
دوستان لطفا بگین ک از روز هشتم میشه مرحله دوم یعنی عرق گیری رو شروع کرد یا نه؟
بار اول بدون مخمر یکماهه گرفتم خوب بود
چرا هیچ کس این سوال رو جواب نمید!1روزه دارم کل اینترنت رو زیرو رو میکنم هر جا هم کسی این سوال رو پرسیده هیچ کس جواب نداده!ایاوجود دانه های انگور سیاه در کشیدن عرق تولید الکل چوب میکنه یا نه؟؟؟؟
با سلام وتشکر برای راهنمایی خوبتون. زمانی که کشمش یا مویز در حال رسیدن است دمای هوای محوطه چند درجه باشد خوب است؟ با تشکر
ساقی به عشق نفست که حقه الان در مرحله اخر هستم و به عشق خودت مست پاتیل عشقی به مولا پیک اول به سلامتی خودت زدم
داداشا كسي شماره ساقي سراغ داره
سلام دوستان
من چند بار عرق كشمش كشيدم ولي به جزء دفعه اول هر بار كه عرق ميندازم بعد از دو روز روي آب دبه كپك ميبنده ؟؟؟
كشمش آفتابي هم ميگيرم و خودم تميز ميكنم البته كپك و جوع ميكنم ديگه كپك نميبنده و عرقشم خوب ميشه ولي كپك نميدونم چرا ميبنده؟؟؟؟؟؟؟
این نظر توسط نویسنده حذف شده است.
این نظر توسط نویسنده حذف شده است.
این نظر توسط نویسنده حذف شده است.
این نظر توسط نویسنده حذف شده است.
این نظر توسط نویسنده حذف شده است.
من خودم چند ساله که عرق تهیه میکنم هم از کشمش و هم انگور که چون انگور رو فقط میشه تو فصلش انداخت (ماههای مرداد و شهریور) اما خودم انگورو بیشتر دوست دارم.دلیل کپک زدن اینه که هوا وارد دبه میشه اگه زیاد نبود مشکلی نداره فقط باید درب دبه رو پلاستیک گذاشت و بعد از اینکه درب رو سفت کردین با چسب های نواری پهن دو سه دور میپیچیم تاهوا نفوذ نکنه هر دو سه روز یکبار درش رو باز میکتیم و یه همی میزنیم بعد مراحل چسب زدنو ادامه میدیم تا اینکه بوی الکل بیاد که معمولا 15 تا 20 روز طول میکشه و مراحل تقطیرو انجام میدیم.
از تقطیر نیست.موقع تخمیر .مایع تخمیر زیاد مانده شده است.و بوی بدی می دهد.
فروش عرق کشمش ارمنی (۱۰۰%)
همراه:09397489767
این نظر توسط نویسنده حذف شده است.
باسلام خدمته دوستان من تمام مراحل فوق را انجام دادم امامحصوله نهایی من فوق العاده بویی تیزی داره ووقتی توقاشق روآتیش میذارمش شعله ور نمیشه شفافم هست لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام دوستان من همه مراحل رو برای تهیه عرق خرما انجام دادم همه چیز خوب و عالی پیشرفته فقط هنگام تقطیر بوی خیلی بدی عرق حاصله پیدا میکنه(بوی تعفن) رنگش عالیه الکلش عالیه ولی نمیدونم چرا بوی بد میده همه دستورات رو هم رعایت کردم شلنگ پلاستیکی کوتاه . عرق خامم عالیه . فقط احتمال میدم مال لوله آلومنیومی باشه یعنی اگر مسی باشه شاید خوب بشه کسی میدونه لطفا اگر کسی اطلاعی داره جواب منو بده ممنون میشم
سلام خدمت ساقی عزیز من تو محاسبات اولیه یه کم اشتباه کردم آب کم ریختم آیا بعد از هشت روز میتونم آب اضافه کنم ؟
و سوال بعدیم اینه که اصلا اگه آب کم باشه چه اتفاقی می افته ؟
با سلام
دوست عزیز معمولا. الکل سنج ها در دمای 20 درجه بهترین درصدلکل رو نشون میدن
سلام من بجای شکردربشکیه ۲۰لیتری ۲۵۰گرم نبات انداختم ایرادی داره یانه
دادا در ظرف و کیپ کن هوا میکشه...
سلام ساقی عزیز بخشش باشه .
من قبل انداختن کشمش هارو خوب شستم
و 12 کیلو توی 20لیتری ریختم
و 4انگشت روی کشمش آب هستش
این سمتا اینجوری درست میکنن
شما تا حالا اینطوری درست کردی ؟>
حالا یک چیزی
کشمش رو شستم چ باید بکنم ؟>
باعرض سلام و خسته نباشید،دوستان من عرق و که میکشم الملش و همه چیش ردیفه فقط بوی بد میگیره،نمیشه خوردش،کسی تجربشو داره و میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
والا واسه منم اینجوریه میگن از لولته باید مسی باشه
سلام . بزرگوار من چندین مرتبه عرق کشمش رو خودم داخل منزل تهیه کردم , اینبار اومدم برای له شدن سریع تر کشمشها از یک میله که سرش رو یک تیغه سبزی خرد کن بسته بودم هم زدم و خیلی کشمشها خرد شد . حالا بعد گذشت تقریبا یک هفته تفاله ها دارن یواش یواش تهنشین میشن . خواستم بدونم این عمل طبیعی هست یا منجر به مشکلی شده و در این خصوص باید چه اقدامی انجام بدم .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام اقای ساقی
اقا من خیلی دنباله این رام گشتم خودمم خواستم بسازم جور نشد فضاش ...
می خوام ببینم از اونجایی که عرق کشمش و خرما هم تقریبا همینه می شه اونارو کاراملی کرد و تمام ...
یا نه اصن به رام نزدیک نمی شه ...
این سواله منه
آیا عرق کشمش رام می شه با کاراملی کردن؟
)دو آتیشه یا نه؟)
سلام به ساقی عزیز.برای کم کردن درصد الکل ودکا چه مایعه ایی بهش اضافه کنم چون دو دفه تقطیرش کردم تو قاشق که میریزی اتش میزنی هیچی ازش نمیمونه.
برای از بین بردن بوی بد عرق چکار بایستی کرد.با تشکر
با سلام و خشته نباشیدخدمت تمام دوستان عزیز ، با اجازه از ادمین عزیز و جهت کمک به دوستان که هرچیسریع ترذمشکلشون حل بشه ، بنده هرگونه سوالی داشته باشید رو پاسخ میدم . تجربه زیادی در تولید عرق کشمش و خرمادارم ، دوست داشتین میتونید اینستا بهم پیام بدید تا هرمشکلی داربد رو پاسخ قدم و حلش کنین . تمام مشکلات شمارو منم داشتم ولی با کلی مطالعه حلشکردم
پیج اینستای بنده 👇
@mashrob.torbat
دوست عزیز از فیلتر ذغال استفاده کن عالیه
انتهورا در گوگل جستجو کن
نه مشکلی نداره ، باید اون اتفاق بیوفته . اون مخمره
سلام دمت گرم بابت اطلاعات دقیق .من 40 کیلو کشمشو ریختم تو 110 لیتر اب بعد نیم کیلو نبات با 5گرم نبات هم زدم ریختم توش دوتا سوال دارم اولا نبات ریختم موقع تقطیر مشکل نداره دوما الان 15 روز گذشته هروز با هم زن هم زدم الان تفله میاد بالا میخواستم ببینم تا چند روز دیگه باید صبر کنم
سلام من به شخص واسه رفع بوی بدعرق کشمش و سیب از زغال شسته شده لیمو استفاده میکنم تو یه کیسه توری خروجی دستگاه تقطیر
چرا نیم کیلو نبات استفاده کردی مگه نمیدونی شکر ضرر داره؟ همون کشمش و مخمر کافی بود
سلام من بعد ۱هفته ک کیشمیشو خوابوندم چنگ زدم بعد ۲روز ک رفتم هم بزنم کپک زده بود ینی خراب شده؟
از فیلتر ذغال اکتیو ردش کن
از چه مقدار ؟؟؟ بستگی به مقداری که داری میگیری ، اندازه هارو و دمای گازتو چک کن مهمه ،
سلام ، باید کپک بزنه تو سه چهار روز اول که کشمشا باد میکنن ولی بعدی که شروع کنی به له کردن دیگه نباید بزنه و بره ، همین کپک باعث تخمیر شدن میشه
مخمر اضافه کن چون پکتین موجود رو کشمشو ازبین بردی
سلام من کشمش رو خوابوندم از مخمر استفاده نکردم الان ۴۰ روزه مویزه افتابیم هست الان وقتی میخوام عرق رو بکشم یدونه یه لیتری ۴۰ میده یعنی سردش بد بغیش دیگه رو ۲۰ درصده نمیدونم چرا اینجوری شده و یک چیز من چوب تو کشمش رو جدا نکرم بعضی هاش خوشه کاملا مرسی اگه بگین مشکل کجای کاره اینجوری شده
با رزین دار هم میشه اول باید با دوسه تا آب گرم بشوریش تا رزینها از روش پاک شن ولی از کشمش طبیعی استفاده کن عالی میشه
دوحالت داره یا دیگت رو زیادی پر میکنی یا زیرش زیاده
اصلا شکر و مخمرو این چیزا نمیخواد15کیلو کشمش طبیعی صلی علا رو بکن توی بشکه 60تایی تا زیر دسته آبش کن یه همیش بزن سرش رو بگیر بذارتا پف کنن بعدش دریلش بزن بعد هر روز همش بزن تا شروع کنه ب تهنشین شدن وقتی همش ته نشین شد بریزش داخل دستگاه و وقتی گرفتیش یه پیک بزن ب سلامتی من
نه نشورش با همه چی بریزش داخل بشکه اینو از من داشته باش کشمش هرچی کثیف تر عرقش بهتر
آبش کم بوده
سلام.چرا توی روز سوم کپک میزنه کشمش ها؟؟؟؟؟
سلام استادعرق من بوی بدی گرفته چی بزنم اون بوروازبین ببره ممنون میشم کمک کنین
سلام خدمت تمام اهل دلان من نزدیگ یه ماه کشمش پلویی گذاشتم به نظر خودم تمام مراحل درست انجام دادم ولی هنوز کشمش حالت تقطیرش انجام نشده و هنوز شیرین هست مایع داخل دبع
و در ضمن بوی کشمش تغیری نکرده و حتی کشمش کامل له شده و ته نشین شده ولی بوی اکل نمیده و بوی کشمش تازه میده ممنون میشم راهنمایی کنید
لهشون کردی؟
اقا من موقع خوابوندن کشمشمقداری شکر اضافه کردم به نظرتون باید تقطیر بکنم یا راهی وجود داره برا درست کردنش؟
داداش عرقتو کشیدی؟
با سلام خسته نباشید من طبق دستورات سایت می سرا واسه عرق کشمش اقدام کردم واسه ۱۵ روزه که ۵ گرم مخمر و ۲ قاشق عسل میخواست واسه دبه ۶۰ لیتری که ۴۰ لیتر آب و ۱۰ کیلو کشمش بود، حالا مشکل من اینه که روزای اول انباری رو بوی خوب تخمیر بر میداشت و آبش گرم بود و قشنگ صدای جوش اومدن و باد کردن کشمش ها عالی بود اما الان دو روزه بوی کمتری میده و آبش زیر تفاله ها کمی سرد میزنه مزش هم شیرین نیست کشمش ها رو هم له کردم روزی دو تا سه بارم هم میزنم میخواستم ببینم آیا گاز و بو روزای اول رو نداره طبیعیه یا نه مثلا شکر یا چیزی اضافه کنم ؟ اگه جواب بدین ممنون میشم کلی هزینه کردم
نه اقا این حرفا چیه
اشکالی نداره.مخمر نزن.مقداری نبات اضافه کن و هم بزن حکم مخمر داره.موفق باشی
از مویز شیرازی استفاده کن ومخمر نزن.
دوستان توجه داشته باشید بوی بد از لوله است لوله مسی نسبت به بقیه لوله ها بوی کمتری داره ولی در هر حال یه بوی اضافی به عرق میده شما اگه بتونید از لوله استیل استفاده کنید دیگه اصلا بو نداره در ضمن قبل از عرق گیری یک دور با آب شروع کنید تقطیر را تا توسط بخار آب که ۱۰۰درجه دما داره هم بو زدایی بشه هم میکروب ضدایی
دوستان توجه داشته باشید بوی بد از لوله است لوله مسی نسبت به بقیه لوله ها بوی کمتری داره ولی در هر حال یه بوی اضافی به عرق میده شما اگه بتونید از لوله استیل استفاده کنید دیگه اصلا بو نداره در ضمن قبل از عرق گیری یک دور با آب شروع کنید تقطیر را تا توسط بخار آب که ۱۰۰درجه دما داره هم بو زدایی بشه هم میکروب ضدایی
سلام..هر ۱۰کیلو کشمیش چند لیتر عرق میده..ممنون
سلام
دوستان مخمراصل کانادایی دارم،هر کی خواست،درخدمتم.
مخمر اصل کانادایی دارم،.
سلام کشمش من بعداز ۳ روز کپک سبز رنگ زد باید چیکار کنم؟
لطفا دقیق بهم بگین چیکار کنم خوبه یا بده؟
سلام،برای مزه دار کردن الکل می توان هنگام پخت داخل دیگ چیزی اضافه کرد؟ مثلا چوب دارچین یا ....؟
سلام اقا من اشتباهی تو ۵ کیلو مویز ۲ قاشق غذا خوری مخمر اضافه کردم خراب نمیشن باید الان چکار کنم
سلام موقع تقطیر چه کنیم بوش تابلو نشه و کم باشه
۱۰ کیلو کشمش چند لیتر میده
عزیز مخمر ت چیه؟ چنده؟
بستگی به کشمش ت و عمل آوریش داره
حدود 7 تا 10 لیتر 38 درصد
عرق و کنیاک خوب و خوش طعم و عطر هم دارم.
سلام بعددوهفته شروع به کشیدن کردم درصد30بالاترنمیده دومین باره بادومدل ک
ه
م
ر
انجام دادم چرا نمیشه یک بطری30بقیه به زور20ممنون
سلام دوستان من روز دوم هطت که کشمش رو خیس کردم اما بوی فاضلاب میده چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کننین
سلام کشمش من روز دوم بوی فاضداب کرفته چکار کنم
سلام
چون ادمین جواب نمیدن جسارت میکنم ؛
عوامل زیادی اثر داره از جمله:
نوع کشمش ، میزان شیرینی یا قندش
درصد شیرینی اولیه و نوع مخمر ، چون انواع مخمر ها تو درصدهای مختلف الکل میمیرن از مخمر آبجو در زیره ده درصد ، تا مخمر شراب حداکثر هجده درصد ، که توضیحش مفصله
غیر از اینا ، مدت و زمان رسیدن و استفاده از قفل هوا
و در نهایت دستگاه تقطیر و درجه حرارت هنگام تقطیر
سپاس
سلام
جسارتا توضیح بیشتر بدید
و در نهایت چه شد؟؟
سمی نیست، اگه چوب داشته باشه کمی الکل سمی تولید میکنه که همون متانول هستش و دمای پایین تبخیر میشه و محض احتیاط ی استکان اولو بریز بره، در کل هم خود اتانول متانولو خنثی میکنه
سلام خسته نباشی... عرقی ک من میکشم 50 درصده ولی وقتی میخورم چن پیک اول خیلی خوبه و سر میگیره ولی بعدش هر چی میخوری انگار ک هیچ تاثیری نداره مست نمیشی فقط سنگین میشی دلیلش چیه ممنون میشم راهنمایم کنید
سلام خسته نباشی... عرقی ک من میکشم 50 درصده ولی وقتی میخورم چن پیک اول خیلی خوبه و سر میگیره ولی بعدش هر چی میخوری انگار ک هیچ تاثیری نداره مست نمیشی فقط سنگین میشی دلیلش چیه ممنون میشم راهنمایم کنید
پاسخ
سوال داشتم قفل هوا لازم هست یا نه
اقا من عرق خرما دارم درست میکنم الان بعد سه روز دیدم کمک زده روش یه مقدار.میدونم که ممکنه هوا کشیده باشه فقط خواستم بدونم کپک باعث خرابیش میشه یا طبیعیه
سلام من کشمش ریختم بعد هفت روز تمام تفاله ها ته نشین شدن الان بزارم بمونه تا ۱۵روز بشه یا تقطیرش کنم
ناشناس گفت...
سلام ببخشید
میخواستم بدونم من کلا دوبار عرق برا خوراک انداختم اولین سری عالی بود ولی الان دارم میگیرم گیراییش خوبه ولی وقتی دبه رو بو میکنم بوبدی میده بنظر شما میشه بود بد رو از بین برد یکی گفت لیمو شیرین قارج کن بنداز تو دبه درسته ب نظر شما ؟ شرمنده
سلام من الان چهارروزه که کیشمیش و خیس کردم وبه جای درب این ایران و کش استفاده کردم همینطور جوش میخوره و گاز تولید میکنه نایلون باد کرده چیکار کنم بادش خالی شه
سلام خرما و اب رو ریختم تو بشکه سرشو نبستم بعد یه روز خواستم سرشو ببندم دیدم یکم کپک زده.مشکل داره یا ن
سلام. من تمام مراحل طبق دستورالعمل شما انجام می دم. یه سری کشمش خیلی خوی جواب میده با درصد44 عالیه. ولی بعضی کشمشها بااینکه درصدشو تا47% بالا میبرم بعداز 1 ساعت میپره دلیلش چی میتونه باشه. ممنونم.
سلام چی شد تقطیر کردی مشگلی پیش نیومد؟ واسه من روز پنجم هست سه روز ازقفل هوا گاز خارج میشد وشیرین بودو الان که روز پنجم هست دیگه شیرین نیست کشمش ها بالا هستن وگاز داره دبه کشمش هاهم له شدن سوالم اینه که مزش ترش هست طبیعیه ؟یعنی کل قند تبدیل به الکل شده؟چنگ که میرنم دستم بودی خوبی میده خلاصه ممنون میشم راهنمایی کنید منو تلگرام یا پیامک شارژ هم بهتون میفرستم باتشکر09122192370
سلام داش ساده ترین راه همینه من اینکارو کردم جواب خیلیم خوب مست میکنه به سلامتیت
باقبلمهتفلونهممیشه
سلام من هر سری عرق میگیرم درصد الکلش کم میشه میشه راهنماییم کنید
اول که برش میدارم میزارم خنک بشه بعد الکل سنج میزارم ۴۰٪ هستش بعد از ۳ یا ۴ روز میشه ۳۵٪ و بعد از یه هفته ۳۰٪ میشه هرچی میگذره درصد الکم کم میشه
لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم درصدش ثابت بمونه
مرسی
دوست عزیز میزان الکل در دمای 20 درجه دقیق نمایش داده میشه باید صبور باشید و شرابتون رو زود تقطیر نکنید تا الکل بالاتری تولید کنه اونموقع تو تقطیر اول و سرگل باید حدودا ۵۵ تا ۶۰ درصد درجه داشته باشید که با سرد شدن درجه ۴۰ تا ۴۵ نشونتون میده
شراب کشمش به قفل هوا نیاز نداره هر روز درو بازکنید هم بزنید
سلام بعد از 3 روز میتونم دوباره آب اضاف کنم؟
ممنون میشم راهنمایم کنید
سلام من ملاتم سه هفتس که ازش گذشته ته نشینم شده ولی باز شیرینه دلیلش چیه
این نظر توسط نویسنده حذف شده است.
ملات من ۱۰ماه بوده کپک زده اما عرقش گرفتم بنظرتون خوردنش خطرناک هست؟
سلام خواستم برای شروع این کار چی باعث میشه که در این مرحله های که دوستان میگن کشمش خراب بشه و دور ریختنی بشه چه عواملی باعث خراب شدن کشمش توی دبه میشه ممنون میشم جواب بدین
سلام من ملاتم سه هفتس که ازش گذشته ته نشینم شده ولی باز شیرینه دلیلش چیه
جواب بدین
سلام من وقتی عرق کشمش میگیرم خیلی درصد و گیراییش خوبه ولی بوی پلاستیک سوخته و خیلی بدی میده میخاستم ببینم چیکارکنم این بو بره? راهنماییم کنید لطفا
ممنون از پاسختون خیلی کمک بزرگی بهم کردین
سلام خدمت سرورگرامی میخواستم بدونم برابالا بردن درصد الکل چکارباید کرد من شنیدم میگن ب عزای هر۳ لیتراب یک کیلو شکر بزنیم ایادرست
نه من خوردم
دوستان سلام .ببخشید من برای له کردن از ابمیوه گیر استفاده کردم کامل له شده .ولی احساس میکنم از الان که روز هفتم هست داره ته نشین میشه؟ مشکلی هست؟
سلام من ۳روزه ریختم از دبه گاز با آب میزنه بیرون این طبیعی است یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
ممنون بابت مطلب خوبتون
یک سوال داشتم
تا اونجایی که من خوندم و دیدم, وقتی عرق میگیری درصد الکی خیلی که بالا باشه رو 50 وایمیسه
ولی من دیدم عرق هایی که طبیعی بودن بدون چیز مضر هم بوی خوبی داشتن هم طمع خوبی داشتن و درصد اونا 65 یا 60 بوده
میشع راهنمایی کنید که چه جوری میشه عرق با درصد بالا تهیه کرد که هم بوی خوبی داشته باشه هم طمع خوبی و از همه مهمتر اینکه چیزی قاطی نکنیم که برای سلامتی مضر باشه
واقعا من این مسئله برام سواله
چطور بعضیا عرق عالی با درصد 60،65 میگیرن
سلام چرا رو کشمشا کپک سفید میزنه و یک سوم ته نشین میشه ایا واسع عرق گیری اماده است
این نظر توسط نویسنده حذف شده است.
این نظر توسط نویسنده حذف شده است.
این نظر توسط نویسنده حذف شده است.
اگه با دم باشه چی میشه بعد بو گند میده
نه عزیزم. نوش جونت. همون عرقیه که از ساقی میگیره. یه باز از سیب زمینی بکش
با خیال راحت بکش
سلام میشه یکی جواب بده
سلام میشه یکی جواب بده
سلام خدمت شما سروران
من دو تا بشکه با هم انداختم مواد اولیه هر دوشون یکسان بود و یه جا نگه داری کردم هر دو شون کنار هم بودن
ولی بعد از مدتی یکیشون آماده شد و تقطیر کروم اما دومی هنوز تلخ تشده الان یک ماه گذشته لطفا راهنمایی کنید چیکار باید بکنم
احتمالا آب کم ریختی
چ جوری میشه دبه کشمشو خراب کرد ک عرق نده؟
سلام
کشمش چرخ شده ریختم
از روز دوم بوی فاصلاب شدید میده
چی میشه بنظرتون؟
SALAM
mikhastam bedunam aya araghe maviz kaf mikone?
man 1 aragh gereftam va behe goftan khalese va araghe mavize vali vaghti botri o tekun midam kheyli kaf mikone
dalilesh chi mitune bashe?
mamnun
سلام دوستان
کشمش حلوایی (چرخکرده)خوابوندم اما شدیدا بوی فاضلاب میده
چی میشه بنظرتون؟
سلام دوستان
کشمش حلوایی (چرخکرده)خوابوندم اما شدیدا بوی فاضلاب میده
چی میشه بنظرتون؟
سلام دوستان
کشمش حلوایی (چرخکرده)خوابوندم اما شدیدا بوی فاضلاب میده
چی میشه بنظرتون؟
سلام دوستان
کشمش حلوایی (چرخکرده)خوابوندم اما شدیدا بوی فاضلاب میده
چی میشه بنظرتون؟
سلام آقا من عرق گرفتم رنگش یکم به زردی میزنه بوی بدی هم میده چیکار کنم بهتر بشه؟
سلام من ده کیلو کشمش انداختم چوب هاشو جدا نکردم بعد هشت روز اصلا بو الکل نمیده خراب شده
ده کیلو کشمش انداختم چوب کشمشو جدا نکردم بعد هشت روز میگزره بو ترشیدگی میده بوی الکلی هم نمیده راهنمایی کنی ممنون میشم
خلوص نیت نداشتی لابد خخ
هر کیلو کشمش که می ریزی دو برابرش اب بریز هر چی اب بیشتر کنی درصد الکلت میاد پایین اصلش دوبرابره
باید بری از کسی بپرسی که بلده این کلن چرت و پرت نوشته مخمر نمی خواد بزنی اصلا
سلام، چه عاملی باعث میشه عرقی که میگیریم مستیش زود میپره؟ خیلی پرس و جو کردم ولی جوابی پیدا نکردم، اگر کسی میدونه لطفا جواب بده، ممنون
سلام یه راهنمایی بکنم اول که به ازای هر ده کیلو بیست لیتر آب بزنید بعدش بعداز پنج روز در بشکه را باز و مخمر و شکر نزنید چون شکر سردرد میاره، اگر خواستید درصدش بیشتر بشه روز پنجم که در بشکه رو باز کردید به ازای هر ده کیلو کشمش یک کیلو پودر قند بزنید و حتما زیر بیست و یک روز نکشید و کلا از ظروف مسی استفاده کنید و برای سافی هم میتونید آز ماسه و پنبه استفاده کنید ماسه رو بشورید تا حدی که آب زلال ازش بیاد بعد داخل یه شیشه یک ونیم لیتری یه لایه پنبه و یه لایه ماسه به ترتیب دوسه ردیف و لایه پایین و بالا حتما پنبه باشد
يه پنبه بزار تو يه قيف از روي اون ردشون كني رديف ميشه
سلام وقتی ملات کشمش ته نشین شد و اماده شد باید چه مزه ای داشته باشد؟ با تشکر
سلام استاد گرانقدر من کشمش رو خوابوندم والان روش کپک زده مشکلی داره یا طبیعیه؟
سلام استاد گرانقدر من کشمش رو خوابوندم والان روش کپک زده مشکلی داره یا طبیعیه؟
سلام خسته نباشید کشمش ریختم روز سوم باز کردم دیدم یک لایه کپک تقریبا قهوه ای روشه انگار پارچه انداختی روش دلیلش چیه ضرر نداره لطفا راهنمایی کنید ممنون
این نظر توسط نویسنده حذف شده است.
سلام وقت بخیر.
آقا آبی که قراره به کشمش اضافه بشه روباید بجوشونیم تا املاح نداشته باشه یا نیازی به جوشوندش نیست و اینکه سره بشکه باید قفل هوا بزنیم؟
باتشکر
درود و دو صد بدرود بر همه عزیزان
لطفا اگه کسی اطلاعات دقیق داره یاری برسونه
10 کیلو کشمش و 5 کیلو شیره انگور که جفتش طبیعیه رو توی 40 لیتر آب ریختم
و روز سوم روی ملات کشمش کلا یه لایه کپک سفید بست
البته من خیلی با احتیاط برشداشتم
از کلی از اساتید این کار پرسیدم و کلی جواب مختلف گرفتم
یکی میگه اون چربیه کشمش بوده و مشکلی نداره
یکی میگه این روال عادیه و اشکال نداره
یکی میگه دبه ات هوا میکشیده
خلاصه هر کی یه چیزی میگه
الان تکلیف این ملات من چی میشه
تهش چیز خوبی در میاد یا نه با برداشتن کپک از روش
لطفا یاری برسانید
موافقم
نترس داداش کار خاصی نداره بعداز۳۰ روبروسرش اگه همش حالت خاک شدن وته نشین شدن گرفته بود برش داروتقطیروشروع کن دنبال حرفای دیگه ام نرو.اصلاکارمااینه که این میکروالکترونیک بعدعرقشوبگیریم حالا یکی کپک میزنه یکی نه اگه زدبگیرش کپکو.مهم تقطیره بزن به سلامتی خودم.
سلام ..... من انگور داخل دبه ریختم بعد ۲۰ روز باز کردم یک نگاهش بکنم بوی سرکه میده .... بنظر شما سرکه شده .....اگر سرکه شده راهی داره برگرده
سلام.وقت بخیر.من ۹کیلو کشمش خریدم وب ازای هر ۱کیلو ۳لیتر آب ولرم ریختم شکر ومخمرهم ریختم و خوب هم زدم
ودرکنار شوفاژ وهوای گرم قراردادم وجاش گرمه گرمه اما باگذشت ۸ روز هنوز کشمش ها بادنکردن آبدارنشدن۰ممنون میشم راهنمایی کنید 😍
سلام.وقت بخیر.من ۹کیلو کشمش خریدم وب ازای هر ۱کیلو ۳لیتر آب ولرم ریختم شکر ومخمرهم ریختم و خوب هم زدم
ودرکنار شوفاژ وهوای گرم قراردادم وجاش گرمه گرمه اما باگذشت ۸ روز هنوز کشمش ها بادنکردن آبدارنشدن۰ممنون میشم راهنمایی کنید 😍
عطاری ها دارن
فکر کنم کشمشت پارافین داشته
درود اگه به الکل درصد بالا اب اظافه کنیم تا به حدود ۴۲درصد برسه و بعد مصرف کنیم مشکلی ایجاد میکنه
سلامو خسته نباشید خدمت همه زحمت کشان
من ۱۰ کیلو کشمش گرفتم اب اندازه کافی ریختم اما دو کیلو شکر بش اضافه کردم همه چی خوب بود کشمش ها باد کردنو هر روز هم میزدم هرموقع در بشکه رو باز میکردم قشنگ بوی استون میداد قشنگ داشت قل میزد اما یک ماه شدو ته نشین نشد ملاتم .کاملا هم زده بودم ولی ثمری نداشت و شروع کرد بوی فاظلاب دادن دیگه بیخیالش شدم.ولی اندازه یه دبه کوچک ازش جدا کردمو توش اب ریختم نصف اب نصف ملات درشو بستم رفتم تا یه ماهه دیگه اون دبه کوچیکرو کشیدم عرق ۴۰ درصد داد . اون دبه بزرگه هم ته نشین شده بودو اماده اما هنوز بوی فاظلاب میده هم ملاتش هم عرقی که گرفتم. خلاصه که بگم گر صبر کنی زه قوره حلوا سازی
فیلتر یخچال استفاده کن
آقا دمت گرم عالی بود توضیحات
سلام عرق انگورریختم وبازودپزکشیدم ولی بوی بدی میده فکرکنم برای شلنگ ولوله نوباشه چکارکنم بوی بدش ازبین بره چون بوش توی خیلی زیاده ونمیشه خورد ممنون میشم اگرراهنماییم کنین
درود.
کیشمیش های من بعد از ۹ روز همشون له و ته نشین شدن و آب هم رنگ قهوه ای شده بوی تندی هم میده، الان چه کار کنم برم مرحله عرقگیری؟
با سپاس فراوان هموطن
این نظر توسط نویسنده حذف شده است.
درود.
کیشمیش های من بعد از ۹ روز همشون له و ته نشین شدن و آب هم رنگ قهوه ای شده بوی تندی هم میده، الان چه کار کنم برم مرحله عرقگیری؟