می سرا


تهیه کوکتل 3

عصاره الکلی موز

موز رسیده بدون لکه یک کیلو

ودکا دوآتشه 500 سی سی

موز را پوست کنده و با کارد آنرا ورقه کنید و در شیشه دو لیتری دهان گشاد بریزید.

ودکا را اضافه کرده و درب آنرا محکم کرده و در جای تاریک و خنکی بمدت دو ماه نگهداری کنید.

گاهی آنرا هم بزنید.

از جوراب نایلون زنانه حداقل دو بار عبور دهید تا تفاله کمی در آن باقی بماند.

در شیشه مناسبی ریخته درب آنرا بسته و دوباره به محل سرد و تاریکی منتقل کرده و بگذارید تا یکماه دیگر بماند تا تمام ذرات معلق رسوب کامل کند. با دقت از جوراب نایلون طوری عبور دهید که رسوبات ته شیشه عبور نکند. در شیشه تمیزی ریخته و درب آنرا محکم ببندید. تا سالها مورد استفاده است.

دایکوری موز:

عصاره الکلی موز یک پیک

رام سفید یک پیک

آبلیموی ترش تازه یک پیک

شیره شکر نیم پیک

یک سوم موز پوست کنده و ورقه شده

در همزن کوکتل مقداری یخ ریز شده ریخته و مایعات را اضافه کنید و کاملا همبزنید.

در لیوان بلندی موز ورقه شده را ریخته و آنرا تا نیمه از یخ ریز پر کنید.

مایعات همزده را اضافه کرده و با نی سرو کنید.

ادامه دارد.

برچسب‌ها:

1 Responses to “تهیه کوکتل 3”

  1. # Anonymous ناشناس

    What's up friends, how is all, and what you wish for to say on the topic of this post, in my view its truly remarkable in favor of me.

    My website; herbal Incense smoke  

ارسال یک نظر

Links to this post

ایجاد یک پیوند

جدید ترین ها

بایگانی ماهانه

مقالات گذشته




XML

Powered by Blogger



© می سرا

استفاده یا کپی برداری از مقالات و انتشارات این وبلاگ برای عموم آزاد است