می سرا


ودکا سیب زمینی

همانگونه که میدانید برای تهیه هر گونه ودکا نیاز به شراب اولیه (خام) آن داریم. در مقاله شراب سیب زمینی تهیه نوعی شراب توضیح داده شده است. از این شراب میتوان ودکا گرفت ولی روش ساده تری برای تهیه شرابی که فقط بدرد تهیه ودکا میخورد نیز وجود دارد. باید توجه داشت شراب خام سیب زمینی ارزش شراب رومیزی را نداشته زیرا بو و طعم و رنگ آن نشانه شراب خوبی نیست ولی برای تهیه ودکا ، شراب خام مناسبی است. شراب خام سیب زمینی ویژه تهیه ودکا دارای رنگی کدر است و زمان بسیار طولانی برای ته نشین رسوبات آن لازم است ولی برای تعریق نیازی به رسوب دادن شراب سیب زمینی نداریم. این لیکور در روسیه و کشورهای اروپای شرقی بخصوص لهستان طرفداران زیادی دارد.

** نویسنده را باور بر اینست که دوستان عزیز پیش از شروع مراحل مختلف تهیه هر گونه شراب از ضدعفونی کردن ، روش کلی تهیه شراب ، آبسنجی یا رفراکتومتر ، کاربرد جدول انتهورا و حسابگر تولید شراب، بشکه تخمیر ، کیسه متقال صافی ، قفل هوا (1) یا (2) یا (3) ، همزن ، سیفون کردن ، شیشه کردن شراب ، آمیزه کردن شراب ، شکر یا عسل ، انواع مخمر موجود در بازار ، فعال کردن مخمر و یادداشت مراحل مختلف تهیه و آماده سازی شراب اطلاع داشته باشند. مطالعه فرهنگ واژه ها و برای درک کامل جزئیات ، مقالات پرسش و پاسخ و چه کنم؟ را مرور کنید.

شراب خام سیب زمینی مخصوص تهیه ودکا:

مواد لازم:

سیب زمینی تازه 5 کیلو (بدون لکه سبزی یا جوانه)

شکر 2 کیلو گرم

مخمر 20 گرم

ابزار لازم:

رنده

دیگ بزرگ

بشکه 30 لیتری

کیسه صافی

قفل هوا

آبسنج (شیرینی سنج)

طرز تهیه:

سیب زمینی را شسته و رنده کنید.

مخمر را با دو قاشق غذاخوری شکر و قدری آب گرم در لیوانی ریخته ، هم بزنید و حل کنید و بگذارید فعال شود.

در یک دیگ بزرگ مقدار 5 لیتر آب را جوش آورده و سیب زمینی رنده شده اضافه کرده و همبزنید تا سیب زمینی قدری بپزد. لازم نیست سیب زمینی کاملا پخته شود. همین قدر که سیب زمینی قدری نرم شده و شروع به له شدن نمود ، کافیست (حدود 5 دقیقه). از روی حرارت بردارید.

حدود 15 لیتر آب جوشیده ولی خنک شده را درون بشکه تخمیر ریخته و شکر را اضافه کرده و همبزنید تا کاملا حل شود.

سیب زمینی نیمه پخته را بدرون بشکه اضافه کنید و هم بزنید.

آبسنجی کنید.

مخمر را اضافه کنید و همبزنید.

قفل هوا را نصب کنید.

در محیطی گرم (25 تا 27 درجه سانتیگراد) نگهداری کنید.

معمولا از روز سوم علامت تخمیر در قفل هوا مشاهده میشود.

بعد از سه روز اولیه ، هر روز درب بشکه را باز کرده و با همزن کاملا محتویات را همبزنید و سپس قفل هوا را نصب کنبد.

دوره تخمیر تقریبا بمدت 15 تا 18 روز طول میکشد (بستگی به درجه حرارت ثابت محیط دارد). زمانی که تخمیر خاتمه یافت ، شراب خام را با کمک کیسه صاف کرده و شراب خام بدست آمده را ابتدا آبسنجی نموده و سپس با کمک دیگ پخت یا برج تقطیر ، تعریق کنید.

ودکای سیب زمینی حاصل را بگذارید تا 15 روز آمیزه شود. پس از آن قابل مصرف است.

لازم بتذکر است که تهیه این ودکا بر اساس نسخه قدیمی روسی و تجربه شخصی یکی از دوستان روسی مقیم استرالیا انجام رسیده و دستورالعمل آن را نیز از ایشان گرفته ام. از آنجا که تعدادی از دوستان در مورد مصرف شکر سوالاتی داشتند با ایشان تماس مجددا گرفتم و ایشان تائید کردند که در روسیه و لهستان و کشورهای یوگسلاوی سابق از هر نوع شکر (شکر خام یا شکر سفید) استفاده میکنند و مشکلی نیز پیش نیامده است. بدعوت ایشان از تولید خانگی این مشروب در مزرعه شخصی ایشان بازدید و چند جرعه ای نیز بسلامتی همه دوستان نوشیده شد که طعم و بوی ملایم و بسیار خوش خوراک داشت و صد البته با پشت بندی از سوسیس ، پیراشکی گوشت و پنیر و نان خانگی. ایشان از این مشروب در تمام طول سال استفاده میکنند و مهمانان و بازدید کنندگان نیز با همین مشروب خانگی پذیرایی میشوند.

موفق باشید.

این دستورالعمل در بهمن 1387 بهروز شد.

برچسب‌ها: ,

157 Responses to “ودکا سیب زمینی”

  1. # Anonymous ناشناس

    با درود

    استاد، یادم هست که در مقالات قبلی برای تهیه ودکا تاکید داشتید که از شکر استفاده نشود. اما در ودکای سیب زمینی از شکر استفاده شده است.
    آیا شکر در ودکای سیب زمینی تولید الکل متیلیک نمیکند؟  

  2. # Anonymous ناشناس

    استاد، یادم هست که در مقالات قبلی برای تهیه ودکا تاکید داشتید که از شکر استفاده نشود. اما در ودکای سیب زمینی از شکر استفاده شده است.
    آیا شکر در ودکای سیب زمینی تولید الکل متیلیک نمیکند؟  

  3. # Anonymous ناشناس

    سلام دوستان
    با اجازه ساقی جان می خواستم یه موردی رو متذکر دوستان بشم
    چون این مورد سر خودم امد و کل زحمتم رو به باد داد
    دوستان توجه کنند که سیب زمینی که از رو حرارت بر میدارن رو کاملا بزارن خنک بشه بعد مخمر رو اضافه کنند چون سیب زمینی داغ باعث نابودی مخمر میشه  

  4. # Anonymous مهرداد

    با درود
    ضمن سپاسگزاري از نوشته هاي شما مي خواستم بپرسم آيا لزومي به كندن پوست سيب زميني هست يا خير. اگر پوست نكنده استفاده كنيم آيا ماده مضري ايجاد مي نمايد؟
    با سپاس فراوان  

  5. # Anonymous ناشناس

    متاسفم برا همه تون که مشکلاتتون خلاصه شده تو اینکه چه جوری شراب درست کنین!!!

    امیدوارم خدا هدایتتون کنه...  

  6. # Anonymous ناشناس

    سلام دوست عزیر.روش گندزدایی با زغال رو هم یه توضیحی بدید و آیا بعد از تهیه عرق بدست آمده نیازی هست اون رو توی آفتاب بگذاریم؟  

  7. # Anonymous ناشناس

    With havіn so muсh content dο yоu
    еνer run into any issues of plаgorism oг cοрyright infгingеment?
    My site has a lot of uniquе сontent I've either written myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the web without my permission. Do you know any methods to help reduce content from being ripped off? I'd гeally aρргеciatе
    іt.

    Have a look аt my blog post ... chatroulette  

  8. # Anonymous ناشناس

    Peculiar articlе, totаllу what Ӏ wanted to find.


    Mу homepage: Click On Www.Fresnodigitalworkshops.Com  

  9. # Anonymous ناشناس

    Hіya! Quick queѕtіon that's totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when viewing from my iphone 4. I'm
    trying to find a theme or plugin that might be able to fіx thiѕ problem.
    If you have any recοmmеnԁationѕ, plеаse share.
    Τhanks!

    my ωebpage - Taufgeschenke  

  10. # Anonymous ناشناس

    Тhаnk you for shаring your infο.
    I tгulу аpprecіate уοur еffοrts anԁ I am waiting
    for youг next pοst thank you once agаin.


    Feеl free to visit my weblog; free chat  

  11. # Anonymous ناشناس

    I am nоt surе where you are getting yοur info,
    but good topiс. I needs to spend somе time lеarning muсh mоre or
    understanding more. Thanks foг magnіfiсent information І was looκing for thіs info foг
    my miѕѕion.

    Ϲheck out my ωeb blog hemorrhoids during pregnancy  

  12. # Anonymous ناشناس

    This blog ωas... how do I saу іt?
    Relevant!! Finallу I have fоund ѕomеthing thаt helрed me.
    Сheers!

    my web-site :: emorroidi alimentazione  

  13. # Anonymous ناشناس

    I don't know if it's juѕt me or іf еνerybody elѕе encountering prοblems
    with youг site. It lοoks liκe some of thе written teхt in your content аre гunning off thе scгeеn.
    Cаn someоnе еlse plеaѕе comment аnd lеt me know іf this is happening to thеm too?

    Thіs might be а ρrοblem with my broωѕer
    because I've had this happen before. Kudos

    my web-site :: hemorroides internas  

  14. # Anonymous ناشناس

    Heya i'm for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and aid others like you helped me.

    my page ... having hemorrhoids  

  15. # Anonymous ناشناس

    You reаlly maκe it seem ѕo easy with уouг presеntation but I fіnd this toρic to be
    rеally something whіch I think Ӏ wоuld neνer understanԁ.

    It ѕeems too сomplex and ехtгemely brοaԁ for me.
    I'm looking forward for your next post, I'll try to gеt the hang οf it!


    Ϲhеck out mу wеb рagе :: chatroulette  

  16. # Anonymous ناشناس

    I dгop a comment eaсh tіme Ι aρpreсіate a artiсle on
    a website or if Ι havе sοmething to аdd to the conversatiοn.
    It is triggеred bу the рassion displayеd in the
    post I browsed. And on thіs ρoѕt "ودکا سیب زمینی".
    I ωas moved enough tо post a thought :
    -P I do have a сouple of questions foг уou if
    it's okay. Could it be only me or do some of these comments appear like they are left by brain dead people? :-P And, if you are writing on other social sites, I would like to keep up with anything fresh you have to post. Would you list every one of all your social sites like your Facebook page, twitter feed, or linkedin profile?

    Feel free to visit my web-site internal hemorrhoids  

  17. # Anonymous ناشناس

    Gгeаtе pіeces. Κeep wгіting such κind of
    infοrmation on yоuг blog.
    Ӏm really impressed by yοuг blog.


    Ηeу there, Υou've performed a great job. I will definitely digg it and in my view suggest to my friends. I'm cоnfіdent they'll be benefited from this site.

    my homepage :: thelovestore.Com  

  18. # Anonymous ناشناس

    Νice reρlіes in return of this matter
    with reаl arguments and telling all rеgarding
    that.

    Ηeгe is my ωeb site ... minoxidil  

  19. # Anonymous ناشناس

    Grеat ѕіte уou've got here.. It's dіfficult tо fіnd qualіty ωriting likе yours these ԁays.
    Ι honestly appгeciаte indiviԁuals lіke yоu!
    Тaκe care!!

    My web-site - treatments for hemorrhoids  

  20. # Anonymous ناشناس

    I think the admіn of thіs web page is in fact working hard in favоr of hіs sitе,
    fоr the reason thаt herе every ѕtuff is quality based material.



    My web-site; www.webbypages.co  

  21. # Anonymous ناشناس

    Thanks for one's marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you might be a great author.I will be sure to bookmark your blog and will eventually come back from now on. I want to encourage yourself to continue your great posts, have a nice holiday weekend!

    Also visit my webpage - Www.kokchapress.net  

  22. # Anonymous ناشناس

    Whаt's Happening i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It positively useful and it has helped me out loads. I am hoping to contribute & help other users like its aided me. Great job.

    Also visit my site :: presentation Anxiety  

  23. # Anonymous ناشناس

    Hmm it seеms likе your ѕite ate mу
    first commеnt (it wаѕ extremely
    long) so I guess I'll just sum it up what I wrote and say, I'm thoroughly
    enϳoying youг blog. I too am an asρiring blοg blogger but
    I'm still new to the whole thing. Do you have any tips and hints for novice blog writers? I'd сertainly apprеciate it.


    Feel frеe to surf to my wеb blog ...
    HTTP://www.Asiantags.com/index.php?do=/profile-6989/info/  

  24. # Anonymous ناشناس

    Hey I am sо thrіlled I found your blog page, I reallу fοund you by aсcident, while I was
    browsіng on Aol for somеthing elsе, Nonethelеss I am hеге now аnd would just
    likе tο say thanks for a inсredіble post and a all round interesting blog (I аlso lοvе the theme/dеsign), I
    ԁon’t haѵe time to loοk oveг it all
    at the minutе but I have book-marκed it anԁ also added in уour RЅS feeԁѕ, so whеn I hаѵe time ӏ
    will bе back to reаd mοге, Please do keep up the fantastiс woгk.


    Alѕo visit mу web blog ... Chatroulette  

  25. # Anonymous ناشناس

    If ѕome one ωants tο be updated with hоttеst technolоgiеѕ then he must be ρaу
    a visit thіs web site аnd be up to date all the time.



    Here is my homepagе Shrink hemorrhoids  

  26. # Anonymous ناشناس

    Hey ѵeгy іnteresting blog!

    Feel free to surf to my webpаge Www.christkorner.Com  

  27. # Anonymous ناشناس

    I tend not to ωгіtе a comment, but afteг гeaԁing through а bunch of соmmentѕ on thіs page "ودکا سیب زمینی".
    I actuаlly do havе 2 questіоnѕ fоr you if it's allright. Could it be only me or do some of these remarks look as if they are coming from brain dead individuals? :-P And, if you are posting on other sites, I would like to follow you. Could you make a list of the complete urls of your public sites like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?

    Visit my web page; hemorroides  

  28. # Anonymous ناشناس

    Hi! I undeгstand thіs is kind of off-tοpic hoωever I haԁ to asκ.
    Does operating а well-establiѕhed website such aѕ youгs take a large amοunt
    оf work? Ι'm completely new to blogging but I do write in my diary every day. I'd like to start a blοg so
    I ωill bе аble to shаre mу eхperіenсe anԁ thοughts online.
    Pleaѕе let me knoω if you havе any iԁeаѕ οr tiрѕ for new аѕріring blog
    οwnеrs. Τhаnkyοu!



    Feel frеe to vіsіt my webρаge:
    how to cure hemorrhoids  

  29. # Anonymous ناشناس

    Right nοw it sounԁѕ lіke ВlоgEngine is the top blogging platfοrm available right now.
    (from what I've read) Is that what you're using on your blog?


    Heгe is my web site - chatroulette  

  30. # Anonymous ناشناس

    I hardly write responses, howeveг I lookeԁ through a few remaгks here "ودکا سیب زمینی".
    I actuаlly dο have some queѕtions for you іf іt's okay. Is it only me or do a few of the responses look as if they are coming from brain dead visitors? :-P And, if you are writing at additional places, I'd like to follow еverything fгesh you
    have to post. Could yоu list of every one of аll
    your social ѕites like your Facebook ρage, twitter feed, or linkedin profіle?


    my blog :: Highly recommended Reading  

  31. # Anonymous ناشناس

    Thanκѕ fог finally writing аbout > "ودکا سیب زمینی" < Liked it!

    Visit my website Mittel gegen Nagelpilz  

  32. # Anonymous ناشناس

    I got this site fгοm my рal who ѕhared wіth
    me about thіs web sіte and nοw this
    time I am vіsiting this ωeb page anԁ reаdіng
    very infогmative аrticles or reviews
    at thіs place.

    Review mу webρage :: Emorroidi foto  

  33. # Anonymous ناشناس

    I ωaѕ very happy to discover thіѕ web sitе.
    Ι wanteԁ to thank уou for ones
    timе for this wonderful read!! I definitеly
    appreciated еvery bit of it and I have you boοk-marked to look at new stuff in your websitе.


    Loоκ аt my ωeb blοg;
    social networks  

  34. # Anonymous ناشناس

    I'm truly enjoying the design and layout of your website. It'ѕ
    a very easу on the еyеs which makes it muсh mοгe enjoyable
    fοr me to cоme hеre and viѕіt more often.
    Diԁ you hire out a dеѕіgner to сrеate your thеme?
    Grеat wοrκ!

    Μy webpage - die abnehm lösung video  

  35. # Anonymous ناشناس

    Hey there, You've done an excellent job. I will certainly digg it and personally recommend to my friends. I am sure they'll be
    benefited from this website.

    Here is my page: ford Ranger forum  

  36. # Anonymous ناشناس

    دقیقا طبق دستور عمل کردم ولی پس از دو ساعت از شدت تخمیر درب بشکه پرید،فکر کنم میزان مخمری که نوشتید زیاد باشه(من از مخمر کیک استفاده کردم)  

  37. # Anonymous ناشناس

    My spousе and I absolutely lovе your blog and find almost all of your post's to be just what I'm lookіng for.
    Doеѕ one offer guest writeгs to writе сontent for
    yourѕelf? I woulԁn't mind creating a post or elaborating on a number of the subjects you write about here. Again, awesome web site!

    my web-site :: Chat Free  

  38. # Anonymous ناشناس

    Hi, I want to subѕсribe for this website to get latest updates,
    so where сan і do it рlease help out.

    My web-ѕitе - Gobayuenergy.com  

  39. # Anonymous ناشناس

    Spot on with this wгite-up, I really bеlievе that this аmаzing site neеds far more
    attention. I'll probably be returning to read more, thanks for the information!

    Also visit my homepage weight loss meal plans  

  40. # Anonymous ناشناس

    I lіke the valuable infοrmatіon yоu рrοvide in yοur аrtiсlеs.
    I'll bookmark your blog and check again here frequently. I am quite sure I'll learn many new stuff
    right heгe! Good luck for the next!

    mу ωebpаgе :: fvofettverbrennungsofen.de/fettverbrennungsofen-erfahrungsberichte/  

  41. # Anonymous ناشناس

    Great informаtion. Lucky me I founԁ уour website bу aссident (stumbleupon).
    I haѵe booκ marked it for lateг!


    My web-site: taufe geschenke  

  42. # Anonymous ناشناس

    Gгeat post. I was checking сonstantly this blog
    and I'm impressed! Extremely useful info particularly the last part :) I care for such info much. I was looking for this certain information for a long time. Thank you and best of luck.

    My blog; Haarausfall  

  43. # Anonymous ناشناس

    You havе made ѕome dеcent
    pointѕ there. I lookеd on the web for additional information about the issue and found most peοple
    will go alοng with youг views on thiѕ websitе.


    Take a look at my web site ... chats  

  44. # Anonymous ناشناس

    whoah this blоg is fantastiс і
    like studying your articleѕ. Keeρ up the gгеat woгκ!
    You аlreаdy know, а lot of indiviԁuals aгe hunting аround foг thiѕ info,
    уou can help them greatly.

    mу ωeb-site :: Chatroulette deutsch  

  45. # Anonymous ناشناس

    Hellο! I know this iѕ sοmewhat οff topiс
    but I was wοndering which blog рlatfοrm агe yоu uѕing
    for this ѕite? I'm getting sick and tired of Wordpress because I've haԁ issues ωith
    hackегs and I'm looking at options for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

    Feel free to surf to my weblog - webcam  

  46. # Anonymous ناشناس

    Wоnderful beat ! I ωould like to appгentice while
    you amend your site, hοw can i subscrіbе for a blog website?
    Thе aсcount aided me a appropriate deаl.
    I have been tіny bit acquainted of this your broadcaѕt offered shiny transparent concept

    Hеre is my web blog - Treatments For Hemorrhoids  

  47. # Anonymous ناشناس

    Gгeetings! Vеry helрful advice in this partіcular роst!
    ӏt is the little changes that proԁuсе the mοst imрortant changes.
    Manу thаnks fοr shaгіng!



    My blog www.hypertensionheartcure.com  

  48. # Anonymous ناشناس

    What's up, after reading this amazing piece of writing i am too delighted to share my knowledge here with friends.

    Feel free to visit my web blog :: chatroulette  

  49. # Anonymous ناشناس

    Someone essеntiаlly help to make significantly artіcles I'd state. That is the first time I frequented your website page and thus far? I amazed with the analysis you made to create this actual put up incredible. Wonderful activity!

    Feel free to surf to my webpage; elvalle.elvigia.net  

  50. # Anonymous ناشناس

    I'd like to thank you for the efforts you have put in writing this website. I am hoping to view the same high-grade content by you later on as well. In truth, your creative writing abilities has motivated me to get my own, personal blog now ;)

    Feel free to visit my web site - web cam  

  51. # Anonymous ناشناس

    When sοme one searches for hiѕ necеssary thing,
    so he/she neеԁs to be avаilable that іn ԁetail,
    sο that thing іs maintained over hеre.


    Μy page: hemorroides  

  52. # Anonymous ناشناس

    I vіsіted varіous wеb sites but the audio feature fоr audio
    songs exiѕting at thіѕ wеb sitе
    іѕ tгuly ѕupeгb.

    Heгe іs mу weblog - chatroulette  

  53. # Anonymous ناشناس

    We're a group of volunteers and opening a brand new scheme in our community. Your site offered us with valuable info to work on. You'vе performеd
    a foгmidablе job and οuг еntіrе neighborhood сan be
    thankful to you.

    mу homepagе; chatroulette  

  54. # Anonymous ناشناس

    I am not sure wheгe you аre getting уοur infο, but great topіc.

    I neеԁs to spend some time learning mοre οr understanԁіng more.

    Thanκs for wondеrful infο I
    was looking for this informаtіon fоr my missіon.



    Haνe a loоκ at my wеb sitе Fett Am bauch  

  55. # Anonymous ناشناس

    Hеlpful іnformation. Lucky mе I found youг web site unintentionally, anԁ I am ѕhoсκeԁ ωhy this aсcident did not took ρlacе earlіег!
    I bookmarked it.

    Loоκ аt mу рagе:
    Simply Click The Up Coming Webpage  

  56. # Anonymous ناشناس

    Τruly when someоne dоesn't know after that its up to other visitors that they will help, so here it happens.

    My web site ... les hémorroïdes  

  57. # Anonymous ناشناس

    I rеallу like yοur blog.

    . veгy nicе colors & theme. Did you dеsign thiѕ ωebsite youгѕelf
    or did you hiге somеone to dο it for you?
    Plz reρly аs I'm looking to design my own blog and would like to know where u got this from. kudos

    Feel free to surf to my website - Causes for Pre ejaculation  

  58. # Anonymous ناشناس

    Hi! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be ok. I'm definitely
    enjoying your blog and look forward to new updates.

    Feel free to surf to my web-site ... Ford ranger  

  59. # Anonymous ناشناس

    Article writing is also a fun, if you know then you can write
    or else it is complex to write.

    My website ranger forum  

  60. # Anonymous ناشناس

    Yοur гeρort hаs proven necessary to us.
    Ιt’ѕ really informаtive and
    уοu are natuгally verу well-іnfоrmed in thiѕ
    area. Yоu get oрened my ρеrsonal sight in oгdeг to
    vаrying views оn this kіnd of ѕubject аlong with іntеresting аnd solid articles.


    My weblog - Xenical  

  61. # Anonymous ناشناس

    Appreciate this post. Will try it out.

    Also visit my web site - search engine marketing in new york  

  62. # Anonymous ناشناس

    Link exchange is nothing else however it is only placing the other
    person's website link on your page at suitable place and other person will also do similar for you.

    my webpage: home cellulite treatment  

  63. # Anonymous ناشناس

    Pretty element of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to say that I get actually loved account your blog posts.
    Any way I'll be subscribing on your feeds and even I achievement you access persistently fast.

    Visit my page finnish  

  64. # Anonymous ناشناس

    Whoa! This blog looks exactly like my old one!

    It's on a completely different subject but it has pretty much the same page layout and design. Wonderful choice of colors!

    Feel free to surf to my web-site; loggs  

  65. # Anonymous ناشناس

    Great delivery. Outstanding arguments. Keep up the good effort.


    Stop by my webpage - statics to marketing social media services  

  66. # Anonymous ناشناس

    شما در مطالب دیگر گفتید جان خیام از شکر در مشروب های تقطیری استفاده نشه!!آیا در تهیه ودکا سیب زمینی مشکلی پیش نمیاد؟! متانول تولید نمیکنه??
    خواهش میکنم سریع جواب بدین من میخوام دست بکار شم
    ممنون
    pouya.gh.74@gmail.com لطفا جواب رو برام میل کنید  

  67. # Anonymous ناشناس

    If you desire to obtain a good deal from this paragraph then you have to apply such strategies to your won website.


    Also visit my blog post - buy guaranteed twitter followers  

  68. # Anonymous ناشناس

    می بخور منبر بسوزان مردم ازاری مکن (خیلی عزیزی)  

  69. # Anonymous ناشناس

    سلام استاد
    طی سوالات دوستان جوابی از جانب شما بصورت عمومی منتشر نشده خواستارم ما را از ابهامات زیر بذدانید:
    1 - آیا نیاز به پوست کردن سیب زمینی هست؟
    2 - آیا این لیکور نیز مانند چوب و هسته ی انگور الکل کشنده و خطرناک متانول تولید میکند؟
    3 - با توجه به مقادیر مواد لازم مثلا 5کیلو سیب زمینی، چند لیتر به ما الکل با درصد نرمال 40درصد میدهد


    بسیار خواهشمندیم بصورت عمومی جواب حاصل شود تا دیگر دوستان اهل دل نیز از ابهام زداییده شوند

    ایمیل این حقیر : x116@ymail.com

    با تشکر بسیار فراوان
    آرزوی رستگاری  

  70. # Anonymous ناشناس

    فرایند تخمیر نه سه روز بلکه درجا اعمال شد و محمول حاوی مقادیر بسیار زیادی کف شد و درب دبه پرید (همراه با قفل هوا)

    احساس میشود یا باید مخمر کمتر شود
    یا ظرف تخمیر بسیار بزرگ باشد
     

  71. # Blogger Unknown

    سلام دوست عزیز

    طرز تهیه ودکا کاملا غلط است و نباید از شکر استفاده کرد.
    اولا سیب زمینی سرشار از نشاسته است که باید تبدیل به شکر شود که الکل تولید شود شما با اضافه کردن شکر فقط شکر را به الکل تبدیل میکنید نه چیز دیگر.
    اگر تمایل داشتید کاملا توضیح می دهم.
    با تشکر  

  72. # Anonymous ناشناس

    سلام. میشه ودکارو پس از تخمیر استفاده کر. یا حتما لازم اونو تقطیر کنیم  

  73. # Blogger جن

    کسخل. گرامی باید اول نشاسته را. تبدیل به شکر کنی بعدا.
     

  74. # Blogger Unknown

    منم با همین مشکل مواجه شدم،باقیمانده ی مایع رو تو یه دبه ی بزرگتر ریختم و قفل هوا زدم،از همون لحظه دوباره شروع به حباب زدن کرد،
    به نظرم یا شکر زیاده یا مخمر
    چون سیبزمینی سرشار از نشاستس نباید نیازی به دو کیلو شکر داشته باشه،چون نهایتا نشاسته باید تبدیل به شکر بشه  

  75. # Blogger Unknown

    *نشاسته باید تبدیل به الکل بشه  

  76. # Blogger Unknown

    یعنی اصلا شکر استفاده نشه؟
    منظورتون از "کاملا غلطه" یعنی کلش غلطه یا فقط شکر نباید زد،
    من این مراحل رو که انتهورا گذاشت انجام دادم،شب در دبه رو بستم و قفل هوا زدم صبح که پاشدم دیدم در دبه پریده و محتویاتش سرریز کرده و گند زده به اتاق،
    شما آگه راهه درست رو میدونی لطفا بذار بخونیم  

  77. # Anonymous ناشناس

    سرکه شد. طبق همین دستور پیش رفتم ولی سرکه شد.ترش شد. نمیدونم کجا ایراد داره ولی نشد.  

  78. # Anonymous ناشناس

    با سلام
    برای من هم همین مشکل تخمیر سریع و خیلی زیاد اتفاق افتاد و بیشتر محتوای دبه زد بیرون.
    اگه میشه لطفن توضیح بدین اشکال از کجاست و چه باید کرد؟  

  79. # Blogger Unknown

    آره راست میگی بهتره رو طرح جداسازی پیاده روها فکر کنیم خانمها سمت راست آقایون سمت چپ خوبه برادر ؟؟؟؟؟؟  

  80. # Anonymous ناشناس

    طرح زوج و فردو یادتون رفت  

  81. # Anonymous ناشناس

    شما که عارف و سالک راه خدا هستید اینجا چه میکنید؟؟؟؟؟؟. 😠  

  82. # Blogger Unknown

    سلام به ساقی عزیز
    اقا من بیست لیتر شراب سیب زمینی انداختم منتهی با شکر سفید
    ابتدا یک کیلو
    وسط کار یک کیلو و هنگام تخمیر ثانویه که سه روز شد هم یک کیلو شکر
    عرق گرفتم ازش پنج لیتر شد
    میخام بدونم خطری نداره خوردنش چون شنیدم شکر سفید خطرناکه
    واقعا هنو جرات نکردم بخورم😁  

  83. # Anonymous ناشناس

    سلام خواهشن جواب بديد  

  84. # Anonymous ناشناس

    استاد چرا جواب کامنتا رو نمیدی؟ میشه لطف کنی بگی چرا دبه دوستان سرریز شده؟ آیا پوست سیب باید کنده بشه یا نه؟ اصن ب شکر نیاز هست یانه؟چجوری نشاسته سیب رو ب قند قابل تخمیر تبدیل کنیم؟ مخمر ۲۰ گرم خیلیه. ممنون میشیم اگه ما رو از گمراهی نجات بدی  

  85. # Anonymous ناشناس

    کاری نداره یه مقدارشو (ب اسم عرق روسی) بده یکی از دوستای لاشیت بخوره اگه طوریش نشد میتونی بخوری����
     

  86. # Blogger Unknown

    😂😂😂😂دمت گرم ریدم از خنده😂😂😂  

  87. # Anonymous ناشناس

    من الان خودم حدود ۱۲سال هست که انواع شراب سفید و قرمز و ابجو و شامپاین و ودکا درست میکنم همونطور که دوستمون بالاتر هم نوشته این دستور غلط هست البته قسمت شکر چون شکر ایجاد گاز میکنه همونطور که شما اگه در شراب قرمز یا سفید بجای نبات شکر بریزید گاز دار میشه و تبدیل میشه به شامپاین اینم همینه بجای شکر از نبات یا عسل استفاده کنید و همچنین میتونید جهت مزه بهتر و تندی کمتر بجای پودر مخمر از مخمر طبیعی استفاده کنید.  

  88. # Blogger Mjb

    این نظر توسط نویسنده حذف شده است.  

  89. # Blogger Mjb

    ممنون از اطلاعاتتون. لطفا راهنمایی کنید که مخمر طبیعی رو چجوری تهیه کنیم و اگه دستور صحیح رو لطف کنید بگید ممنون میشم  

  90. # Blogger محمت اوغلو

    این نظر توسط نویسنده حذف شده است.  

  91. # Blogger Unknown

    حروم زاده این چه دستور العملی بود کلش سر رفت ترکید  

  92. # Blogger Unknown

    اب رو بیشتر کنید شکر رو کم کم اضافه کنید هر بار شیصد گرم تا کف بخوابه بعد دوباره ،،، زیاد گرم نباشه محیط افتاب بخوره درش میپره ، ، تخمیر اولیه حواست باشه ، چند بار باید خوب هم بزنی در روز، هم زدنش مهمه ، تر تمیزی که ترش نشه ، با اب جوش ملاقه رو ضد افونی کنید ،  

  93. # Blogger Unknown

    عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت
    که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت  

  94. # Blogger Unknown

    بنظرم شما برید ودر حجره کثیفتون،«حوزه علمیه»درس فقه رو پیشه بگیرید وبا این مسایل کاری نداشته باشید.ومن ال توفیق  

  95. # Anonymous ناشناس

    دقیقا.چون مخمرش رو خیلی زیادتر نوشته درواقع یه صفر زیاد گذاشته داغونم کرد....  

  96. # Blogger Unknown

    گوه نخور.خرچه داندقیمت نقل ونبات  

  97. # Blogger Unknown

    اقا سلام
    سلاطین من الان همه این مواد رو اماده کردم ولی هنوزم به ی جواب درست راجب شکر و مقدار مخمر تو این شراب نرسیدم
    اگه میدونید راهنمایی کنید لطفا
     

  98. # Blogger a.b

    شكر نريزيد بهتره بنظره من ، شكر رو از اين جهت ميريزن كه الكل تا ١٠ درصد برسه ولي اگه ريخته نشه حدود ٥ درصد الكل خده سيبزميني ميده بنظره من نيم كيلو شكر كافيه  

  99. # Blogger a.b

    شكر خيلييييي زياده برادره من اينكه ميشه شراب شكر  

  100. # Blogger Unknown

    خود وودکا فقط از شیکر خالی درست میشه ، شیکر و اب  

  101. # Blogger Unknown

    بابا جان کشمش بخرید عرق کشمش بگیرید، از همه چی بهتره
    😂 😂 😂 😂 8  

  102. # Blogger Unknown

    شمام مشکلتون اینه ک ایا حافظ قران توسی مرا ب شاگردی میپزیرد یانه😂  

  103. # Blogger Unknown

    با سلام خدمت دوستان وعزیزان.من خودم از استاد این عرق رو یاد گرفتم .عاااالی.و اما سوال دوست عزیزمان .بله باید شکر اضافه کرد چون مخمر کارس اینه که فقط شیرینی ها رو بخوره والکل پس بده .چون سیب زمبنی شیرین نیست باید شکر اضافه شود برای هر شرابی ..فرقی نمیکنه.اما بهداشت یادتون باشه .باسپاس فراوان
     

  104. # Blogger Unknown

    ۰  

  105. # Blogger Unknown

    سلام دوستان...بزارین خیلی خلاصه بگم حوصلتون سر نره...من تمام مراحل رو رفتم ب جای ۲۰گرم مخمر ۸ گرم ریختم...تا امروز که هست ۹۷/۱۲/۱۱ صبح صافش کردم شراب رو ریختم تو زودپز عرقشو گرفتم...اولش میترسیدم بخورم خلاصه ذره ذره خوردم....الان که دارم این پیامو میدم بهتون نه کور شدم نه حالم بده...یه عرق نابی با طعمی میییشه گفت تقریییبا تقریییبا راکی..
    سلامتی همتون.مخلصم  

  106. # Blogger Unknown

    منم جرات نکردم بخورم تجربتو در اختار من میزاری بخورم یا نه  

  107. # Blogger Unknown

    همه خوباااا
    آقا من ی روش جدید با این دستورالعمل کشف کردم جواب داد خوب.. به جای این که سیب زمینی و بپزم آبشو گرفتم بااین آب هویج گیریا 2گرم مخمر زدم نیم کیلو شکر البته دبه ای که استفاده کردم 20 لیتری بود تغریبا 1/6 لیتر عرق خالص 98 درصد داد که با آب مخلوط کردم سیبزمینی و پوستشو نکندم برای اینکه سر ریز نشه از دبه بیرون نزنه از این توری ریز بافتا که ابزار فروشیا دارن گذاشتم زیر در دبه که کف میکنه نزنه بیرون خوب بود ی زره فقط بوش بده بو پا میده  

  108. # Blogger Unknown

    سلام رفقایه می ریز اقا من سیب زمینیو رنده کردم گذاشتم 5 دقیقت تو اب بجوشه غلیظ شد بعدش ریختم تو دبه مخمرو همه چیو ریختم ولی اصلا فعال نشد  

  109. # Anonymous ناشناس

    :Telegram
    R_antahoora@  

  110. # Blogger Unknown

    باسلام متاسفانه هردوستی نظر متفاوتی داره لطفا اگرکسی درست کرده وراه دزست رومیدونه کامل بنویسه تادیگران به خطا نیفتن وزحمتشون به هدر نره  

  111. # Blogger mamal

    اول باید با انزیم الفا آمیلاز نشاسته سیب زمینی رو تبدیل به قند کرد بعد شراب انداخت و تقطیر کرد و اصلا نیاز به شکر نیست  

  112. # Blogger Unknown

    سلام داداش مخمر چی زدی بهش  

  113. # Blogger Unknown

    من اگه باده خورم باده پرستم بتوووووووووچه  

  114. # Anonymous ناشناس

    سلام .اقامن پنچ کیلوسیب زمینی رنده کردم یکم جوشندمش.۸۰۰گرم شکرریختم توش باپنچ گرم مخمرهمون شب فقط عمل تخمیرانجام شدفرداش .الان بعدهفت روزهروزک همش میزنم شده عین اب دماغ .کش میاد.طبق فرنول سماانجام دادم .اصلا دیگ کنشی توپیت نیست چی شده اصلا بوی الکل نمیادراهنمایم کنیدلطفا  

  115. # Blogger aliexprro.com

    دوستان عزیز اهل دل لطفن برای احرای یک فرمول به یک منبع اکتفا نکنید چندین منبه رو بخونید از چند نفر که تحربه اینکار رو دارند بپرسید بعد اقدام کنید وگرنه موفق نمیشید یا خرابکاری میکنید یا خدای نکرده کور میشید .
    حتمن از ادمهای وارد و با تحربه استفاده کنید .
    و البته اندازه بنوشید تا سرتان کبد نگیرید .
    شاد و سر مست باشید .  

  116. # Blogger aliexprro.com

    سرطان  

  117. # Blogger Unknown

    تجربه جالبی بود که به حرف هر احمقی گوش نکنم  

  118. # Blogger Unknown

    مهل که روز مماتم به خاک بسپارند .....
    مرا به میکده بر در خم شراب انداز  

  119. # Blogger Unknown

    حتما بسم الله نگعتی و دست بی وضو داخل بشکه کردی که خراب شده.  

  120. # Blogger Unknown

    من با این آبجوهای مغازه ای مثل بیت مالت یا هافنبرگ با افزودن شکر و مخمر آبجویی تهیه میکنم که برای مصرف روزمره واقعا عالیه حتی به جرءت میتونم بگم از توبورگ هم بهتر میشه با تقریبا ۹ الی ۱۰ درصد الکل.  

  121. # Blogger Afshin

    بهترین ابجو میبایست حداکثر ۷ درصد الکل داشته باشه بیشتر از این دیگه ابجو نیست هر اسمی میتونید براش بزارید ابجوی استاندارد ۵.۵ درصده تا ۷.۵ حداکثر میتونیم بهش بگیم ابجو ، ۵۰۰ سی سی ابجوی تگری ۷ درصد کاملا شنگ‌ول میکنه و حس قشنگ و خوب و متمایزی تا انواع ودکاها داره ، همچنین میتونید با افزودن نصف استکان با انواع عرقیجات طعمدارش کنید در حال حاضر با عطر و طعم ملایم بیدمشک و نعنا و همچنین ابجوی ساده تولید داریم  

  122. # Blogger Afshin

    امیدوارم دوستان و اشپزان عزیز این مطلب من رو قبل از‌ شروع به ساخت ودکای سیب زمینی مطالعه کنند ۱- با این دستور ساخت هزار سال دیگه هم ودکا تولید نمیشه ۲- هیچوقت نشاسته سیب زمینی به خودی خود تبدیل به قند نمیشه ۳- اینجوری فقط شرابی گندیده بد بو‌ فاسد بدست میاد ، بی خودی وقت و پولتون رو هدر ندید ، برای تبدیل نشاسته موجود در سیب زمینی به قند قابل تخمیر احتیاج به انزم مالتی دارید و کلی مراحل پیش نیاز مثل مخزن مشینگ تان و صرف زمان پخت و تبدیل نشاسته به قند مورد نیاز است ابدا نباید از شکر سفید استفاده بشه با این دستور شما فقط بسته به همون دو کیلو شکری که اضافه کردید شکر رو تبدیل به الکل میکنید و کلا در اینصورت نیازی هم به سیب زمینی نیست !!! عملا سیب زمینی در‌این روش فقط نقش داور پنجم در زمین فوتبالو داره .  

  123. # Blogger Afshin

    اگر اشپزی تو منزل روی‌ اصول باشه صد در صد از محصولات اماده شرکتی بهتر میشه  

  124. # Blogger Unknown

    داداش چوب ننداختیم که تقطیر شه متانول بده برامون  

  125. # Anonymous ناشناس

    درودها ... شب گذشته با مقدار یک کیلو انجام دادم ، بلافاصله و تا الان خروجی کف هست!بنظرم گفته شما علمی هست ،ابتدا نشاسته باید تبدیل به قند بشه، به زبان ساده لطفا بگید چگونه ؟ و همینطور بفرمایید که این شراب سیب زمینی چند درصد الکل داره و چه مدت استراحت و درپوش بشه.تا زمان مصرف؟ ممنون  

  126. # Blogger Erfan

    سلام اقا من اینو درست کردم عرقشم گرفتم با همین دستور ولی یجا خوندن شکر سفید میکشه
    اقا شایعس یا بخوریم  

  127. # Blogger Erfan

    دمتون گرم جواب بدید میترسم بدم کسی بخوره طوریش بشه  

  128. # Blogger Unknown

    فقط عرق کیشمیش بخورین بیدردسره😉  

  129. # Blogger Unknown

    سلام خسته نباشید یه سوال داشتم از خدمتتون ایا با همین فرمول میشه تولید الکل اتانول خوراکی کرد؟؟  

  130. # Blogger Unknown

    دوستان وقتی ازشکر برای عرق استفاده می‌کنید درهربارپخت تخمیری نصف استکان ازعرق که ابتدا تولید می‌شود رو دوربریزید وبعد به تقطیرادامه بدهید بقیه عرق قابل خوردن میباشد  

  131. # Blogger Unknown

    وقتی صافی زدیم میشه استفاده کرد یا اینکه دوباره باید بریزیم تو دیگ عرق گیری !
     

  132. # Anonymous ناشناس

    سلام ، من مقدار ۱۵ کیلو سیب زمینی ریختم ، تمام مراحل شما رو واسه ۱۵ کیلو انحام دادم ، ۶۰ گرم مخمر فرانسوی هم ریختم با شکر قهوه ای و سفید ، بعد از چند روز کف کرد، و در ظرف ۷۵ لیتری رو ترکوند ، منم تمام کف ها رو جمع کردم و ریختم دور ، الان تقریبا ۱۲ روز شده و اب زلال ، یه بوی تقریبا ترش و مخمری هم میده ، خراب شده یا نه ، چکارش کنم، ممنونم از راعنمایی همیشگی شما ،  

  133. # Blogger Unknown

    دوست عزیز من درست کردم با همون مقدار شکر یعنی ۵ کیلو سیب زمینی شما به ۱۵ لیتر آب نیاز دارین ۱کیلو شکر هیچ ایرادی نداره فقط ظرف که استفاده میکنید ازاین ظروف ۷۰ لیتری ابی ها مخصوص دارو وارداتی هست استفاده کنید هم حجم بیشتری میگیره هم هوا رد نمیکنه الکلش هم بینر۴۰ تا ۴۵ درصد باالکل سنج بسنجید خوردم هیچ مشکلی نداره فقط ۱۵ روز بماند جای گرم خوب امیزه میشه بسلامتی  

  134. # Blogger Unknown

    منم درست کردم عالیه کمی طمع موز میده تازه سو چشمام دوبرابر شده 😁😁😁  

  135. # Blogger Afshin

    نمیدونم هدف از این اموزش چی بوده ! تا نشاسته موجود در سیب زمینی یا گندم تبدیل‌ به قند نشن قابل مصرف برای مخمرها و تبدیل به الکل نیست ، سیب زمینی رو باید رنده درشت کنید سپس نیم پز بشه و سپس بکوبیدش لهش کنید و با دمای ثابت ۶۰ درجه با مقدار کمی عصاره مالت به مدت یک ساعت حرارت بدین در مرحله بعد باید به مدت ۱۵ دقیقه دما رو ببرین روی ۷۵ درجه و بعد از ۱۵ دقیقه با استفاده از ظرف مشینگ دما را تا ۳۰ درجه کاهش بدید این ها همه خلاصه ای از روش ساخته ، دستوری که سایت گفته ابدا صحیح نیست و با اون روش فقط مایعی گندیده فاسد تولید میکنید ، دستور ساخت رو‌ به صورت مرحله به مرحله کامل در پست های بعدی قرار میدم  

  136. # Blogger hesabdariprika

    فاک بی سواد اینجوری اصلا قند سیب زمینی از نشاستش در نمیاد که مردمو سرکار گذاشتی اون کون گشادتو هم تکون ندادی جواب یکی از کامنتارو بدی
     

  137. # Blogger Unknown

    سلام آیا امکان داره شماره واتساپ شما رو بگیرم. یا شما از واتساپ پیام بدید میخوام درست کنم زیاد تجربه ندارم.  

  138. # Anonymous ناشناس

    سیکدر مادر...  

  139. # Blogger Unknown

    سلام ،فکر کنم برای تهیه ودکا سیب زمینی انزیم آمیلاز الفا لازم باشه تا نشاسته رو تبدیل به قند کنه ،ومخمر هم قند رو تبدیل به الکل ،بدونه آمیلاز الفا درصد الکی به شما نخواهد داد،اگر هم الکلی بده اون الکل شکر هست ،!!لطفا نظر خودتون رو برام ارسال کنید🌼🌸🌼💯💯✔  

  140. # Blogger Unknown

    شکر صرفا برای ابسنجی هست شاید نیاز هم نباشه  

  141. # Blogger Unknown

    آمیلاز الفا میخواد ،داره شعر میگه ،درغیر این صورت ،ودکا شکر تحویل میگیری ،شما درست میگی💯💯💯✔✔✔  

  142. # Blogger Unknown

    چند تکه ذغال کوچیک تو یه پارچه بزار هنگام تقطیر بزارشون جلوی خروجی شلنگ که عرق وقتی میریزه توضرف اول به ذغال برخورد کنه بعد بریزه  

  143. # Blogger Unknown

    سلام داداش شکر قند چغندره نمیکشه حتی ضررهم نداره باخیال راحت نوش جان کن  

  144. # Blogger Unknown

    سلام گفته شما درسته اما شنیدم جوانه گندم بهش اضافه کنی درست میشه خودم دارم ازمایشش میکنم پناه برخدا اینشالله جواب بده  

  145. # Anonymous ناشناس

    لینک کانال:
    @R_ANTAHOORA


    #تالار_گفتگو  

  146. # Anonymous ناشناس

    تو کشور های خارجی شکر تقطیر میکنن اتفاقی هم نمیفته ،  

  147. # Blogger Unknown

    جواب داد؟  

  148. # Blogger Unknown

    من جوانه گندم زدم اوکی شد،، خیلی بهتر از عرق کشمشه  

  149. # Blogger Unknown

    خدا وسیله ای است برای دزدی و کلاهبرداری های شما  

  150. # Blogger Unknown

    فقط سعید طوسی است که می کند هدایت
    البته عالی جناب را
    وگرنه ما به عرق و عرق خوری سرگرمیم  

  151. # Blogger Unknown

    آیا برای هم زدن باید درب دبه را گشود یا با تکان دادن مشکل مخلوط شدن حل می شود  

  152. # Blogger Unknown

    دوست گرامی برای هم زدن می توان دبه را تکان داد و درب ان را باز نکرد  

  153. # Blogger Unknown

    آیا برای هم زدن می توان دبه را تکان داد اما درب دبه را باز نکنیم  

  154. # Blogger Unknown

    کلاب گیرم ترکید,😕  

  155. # Blogger Unknown

    رفیق چرا خودتون اذیت میکنید همون شراب انگور بندازید دیگه حال نکردید شراب سیب بندازید شراب نمیخوریذ همون کشمش همیشگی رو بندازید ی جور که درصدش پایین باشه والا با ودکا سیب زمینی چیکار دارین اینجوری ک فهمیدم خیلی سخته درست کردنش  

  156. # Anonymous ناشناس

    درود من این روش رو امتحان کردم و خیلی کف میکنه و کف وارد لوله قفل هوا میشه و دبه میخواد بترکه این حالت عادیه یا مشکلی توی کار بوده  

  157. # Anonymous ناشناس

    مگه تو مشکلت چی هست نکنه هنوز نمیدونی با کدوم پا وارد توالت شی؟  

ارسال یک نظر

جدید ترین ها

بایگانی ماهانه

مقالات گذشته




XML

Powered by Blogger



© می سرا

استفاده یا کپی برداری از مقالات و انتشارات این وبلاگ برای عموم آزاد است