می سرا


تهیه کوکتل 4

عصاره الکلی فندق

فندق خام پوست کنده 250 گرم

ودکا دوآتشه 400 سی سی

فندق را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت شعله بالا قرار دهید و با قاشق چوبی آنرا از همان ابتدا و بطور مداوم همبزنید. گاهی ماهیتابه را نیز حرکت داده تا بطور دایم فندق در حال گردش باشد و همه نقاط بدنه آن حرارت ببینید.

آنقدر همزدن را ادامه دهید تا همه فندق و بیک اندازه بوداده شود ولی رنگ آن از قهوه ای روشن تجاوز نکند.

اگر فندق پوسته دار بود بگذارید قدری خنک شود. آنرا روی پارچه یا حوله بزرگی ریخته و روی آنرا بپوشانید و با کمک کف دست آنرا بمالید تا پوسته آن کاملا جدا شود و فقط مغز فندق بوداده باقی بماند.

فندق کاملا تمیز شده را درون شیشه ای یک لیتری ریخته و ودکای دو آتشه را اضافه نموده و درب آنرا محکم کرده و در زیر نور مستقیم آفتاب به مدت حداقل دو هفته قرار دهید . گاهی آنرا تکان مختصری بدهید.

الکل را از روی دانه های فندق کاملا خیس خورده جدا کرده و دانه های خیس خورده فندق را با کمی از همان الکل در همزن برقی (مولینکس) ریخته و آنرا چند ثانیه روشن کنید و سپس قدری الکل را اضافه کرده و مجددا چند ثانیه همبزنید تا فندق ابتدا خورد و سپس کاملا نرم و بصورت خمیر نرمی در آید. هر چه این مخلوط نرمتر باشد نتیجه نهایی بهتر است.

آنرا به شیشه تمیزی 750 سی سی منتقل و الکل باقیمانده را درون ظرف همزن ریخته و همبزنید تا همه فندق جدا شده و به داخل شیشه منتقل کنید. درب شیشه را محکم نموده بگذارید در محل خنکی حداقل دو ماه دیگر بماند.

در هنگام مصرف حتما آنرا بشدت تکان دهید تا کاملا مخلوط شده و سپس مصرف کنید.

کوکتل فندق با خامه:

یک پیک عصاره الکلی فندق

یک پیک ودکا

یک قاشق غ. خ. شیره شکر یا عسل

یخ خورد شده نصف لیوان

همه را در همزن کوکتل ریخته و بشدت تکان دهید. همه محتویات را در لیوانی بلند ریخته و روی سطح لیوان را با خامه فشاری تزئین کرده و با نی سرو کنید.

کوکتل فندق ساده:

یک پیک عصاره الکلی فندق

یک پیک جین

یک ق. غ. پوره نعنا

یخ خورد شده نصف لیوان

چند قطره لیمو ترش

همه را درون همزن کوکتل ریخته و بشدت تکان داده و مستقیما درون لیوان بلند کوکتل حاوی مقداری یخ ریخته و با نی سرو کنید.

ادامه دارد.

برچسب‌ها:

30 Responses to “تهیه کوکتل 4”

  1. # Anonymous ازوپ

    ممکن است طرز تهیه ی ابسنث را توضیح و تشریح دهید و اینکه اصولا چرا تهیه ی این مشروب در ایران ممکن نیست چه به صورت آماده و بطری که اصلا یافت می نشود و تهیه ی آن هم که دشوار به نظر می آید  

  2. # Blogger انتهورا

    با سلام
    لطف کنید به مقاله زیر مراجعه کنید که در این مورد توضیح کافی داده شده است
    http://meysara1.blogspot.com/2008/05/blog-post.html
    موفق باشید
    ساقی  

  3. # Anonymous ناشناس

    سلام دوست عزیز
    واقعا خیلی ازت تشکر دارم که تخصصتو در اختیار همه می زاری...
    می خواستم بدونم ساده ترین مشروبی که میشه بدون داشتن هرگونه تجربه در این ضمینه و بدون داشتن لوازم خاصی درست کرد چی هست؟ یعنی ساده ترین راه برای تهیه یه نوشیدنی الکلی توی خونه...
    منتظر راهنماییت هستم...
    خیلی مخلصیم...  

  4. # Anonymous ناشناس

    سلام....من از شراب سیب زمینی که توش شیکر هم ریخته بودم توش حالا ازش عرق گرفتم آیا این عرق مشکلی داره ؟؟؟

    اگه آره مشکلش چی هست
    راستی آدرس ایمیل میشه بدی اینطوری میشه سئوال کرد درست و حسابی...

    از بابت اطلاعاتت بسیار ممنونم خیلی حال دادی آخه تو ایران مشروب خوب خیلی سخته تهیه کردن و اطمینان در ساختن خود آدم هست...  

  5. # Anonymous ناشناس

    سلام....من از شراب سیب زمینی که توش شیکر هم ریخته بودم توش حالا ازش عرق گرفتم آیا این عرق مشکلی داره ؟؟؟

    اگه آره مشکلش چی هست
    راستی آدرس ایمیل میشه بدی اینطوری میشه سئوال کرد درست و حسابی...

    از بابت اطلاعاتت بسیار ممنونم خیلی حال دادی آخه تو ایران مشروب خوب خیلی سخته تهیه کردن و اطمینان در ساختن خود آدم هست...  

  6. # Anonymous ناشناس

    salam emaile man mehr_6262@yahoo.com
    hast mamnoon misham emailetoono begin ta soal konam azatoon hamooniam ke az sharabe sibzamini aragh gereftam  

  7. # Anonymous ناشناس

    mazerat emailo eshtebah neveshtam

    mehr_62_62@yahoo.com  

  8. # Blogger انتهورا

    با سلام به دوست ناشتناس عزیز
    شاید ساده ترین مشروب الکلی را بتوان آبجو واس نامید و تهیه آن نیز نیازی به ابزار زیاد ندارد.
    ساقی  

  9. # Blogger انتهورا

    با سلام به دوست عزیز ناشناس
    تهیه مشروب با اضافه کردن شکر تحت شرایطی (مطمئن بودن از نوع شکر) اشکالی ندارد. همانگونه که در مقاله نیز توضیح داده شده در روسیه از شکر برای تهیه مشروبات الکلی (لیکورها) استفاده زیادی میشود و در جائی خواندم که بیش از نیمی از مصرف سرانه شکر در روسیه صرف تهیه مشروبات خانگی میشود.
    موفق باشید
    ساقی  

  10. # Blogger انتهورا

    با سلام به دوست عزیز مهر-6262
    ایمایل حقیر در وبلاگ انتهورا نوشته شده ولی در این وبلاگ آورده نشده و علت آن نیز فراوانی دریافت ایمایل هاست که واقعا حقیر قادر به ژاسخگویی به آنها نیستم.
    ساقی  

  11. # Anonymous ناشناس

    استاد عاشق سلام جسارت مرا ببخش که ازتو
    تقاضای ارایه دستورالعمل پنیر پیتزای
    خانگی را دارم چون ایمان دارم اکمل آن
    نزد توست
    مرید ناچیزت تقاضای طول عمر همراه با
    سلامت برایت دارد  

  12. # Blogger انتهورا

    با سلام به دوست ناشناس عزیز
    بچشم و حتما نمونه های مختلف آنرا منتشر خواهم کرد. مقاله آن آماده است ولی چند روز فرصت دهید تا به خانه و کاشانه برگردم.
    موفق باشید
    ساقی  

  13. # Anonymous red wine

    chelcheraghe meykhonat roshan bemone man zire sayat bemonam  

  14. # Anonymous red wine

    ba salam khedmate shoma araghe jo gereftam ! On chobayi ke farmodid peyda nakardam che konam?  

  15. # Anonymous ناشناس

    با سلام خدمت شما دوست عزيز
    مي خواستم يك راهنمايي از شما بگيرم. مدتي پيش مقداري ودكا را درون شيشه اي ريختم و براي معطر كردن آن مقداري چوب دارچين و پودر گل محمدي به آن اضافه كردم. مي خواستم بدانم خواباندن چوب دارچين درون الكل خطر توليد الكل چوب دارد يا خير.
    با تشكر  

  16. # Blogger انتهورا

    با سلام به دوست عزیز شراب قرمز
    با تشکر از لطف و محبت شما دوست عزیز و آرزوی سلامت و سعادت شما. ودکای جو دارای طعم و مزه مناسبی میباشد و اگر نتوانستید چوب زان و آلش یا بلوط پیدا نکردید (که براحتی قابل تهیه است) میتوانید از طعم و رنگهای ادویه های طبیعی استفاده کنید که در مقاله زیر آمده است
    http://meysara3.blogspot.com/2007/11/blog-post_9697.html
    موفق باشید
    ساقی  

  17. # Blogger انتهورا

    با سلام به دوست ناشناس عزیز اضافه کردن مواد طبیعی و بخصوص گیاهان خوراکی بهیچ عنوان تولید خطر نمیکند. الکل فقط خاصیت حل کردن و قبول کردن رنگ و طعم و مزه آن مواد را دارد.
    بهیچ عنوان نگران نباشید و بسلامتی خود و دوستان جرعه جرعه بنوشید
    با آرزوی روزهای خوش
    ساقی  

  18. # Anonymous ناشناس

    سلام
    وبلاگتون بسیار عالی وو کاربردی است. تعجبم از این بود که این وبلاگ بسته نبود. صفحه شراب سرا اما بسته بود. فکر می کنم چون از طریق لغات بسته می شوند اگر از لغات متفاوتی استفاده کنید( حداقل برای نام صفحه ها) ما در ایران نیز بتوانیم به راحتی از مطالب وبلاگتان استفاده کنیم.مثلا می سرا به جای لغت مستقیم.  

  19. # Anonymous ناشناس

    با درود فراوان و تشکر بی پایان
    لطفاً در مورد شکر قابل استفاده در شراب و تهیه ودکا و تهیه ودکا از شراب را برای کسانی که در ایران زندگی میکنند شرح دهید.
    واقعاً از لطف شما کمال امتنان را دارم.  

  20. # Anonymous ناشناس

    سلام دنبال چند سوال بودم که به وبلاگ شما رسیدم اگر امکان دارد این سوالات را جواب بدهید ممنون خواهم شد(حتمن از اینکه سوالات بدیهی می پرسم خنده تان می گیرد ولی خب این گیر من است)
    ودکا سرد خوب است یا گرم؟وقتی می خوری چه احساسی در دهان به وجود می آورد(می سوزاند مزه اش چه؟ترش است تلخ است یا ...)
    می شود در بطریهای شیشه اش که در ایران هست مارمولک انداخت؟
    شخصیت داستانی که من می نویسم برای اولین بار می خواهد ودکا بخورد در مورد آن اولین بار هم اگر بتوانی بنویسی خیلی عالی می شود
    ببخشید که به درازا کشید جوابها را لطفن برایم ایمیل کنید
    www.ro.darashan@gmail.com  

  21. # Anonymous ناشناس

    سلام دوست من
    من سیاوش هستم از تهرام
    میخوام با شما رابطه داشته باشم و از اطلاعات سرشار شما بهره ببرم
    dooset_daram_dorooghi_fahesh_ast
    این آیدی منه  

  22. # Anonymous ناشناس

    خدا لعنتت کنه ای دشمن دین خدا که طرز تهیه مشروبات را اموزش می دهی . خدا اگر هدایت نمی شوی با انسانهای پست و فرومایه محشورت کند و در آتش دنیا و آخرت بسوزی و نابود شوی  

  23. # Anonymous ناشناس

    ناشناس گفت...
    خدا لعنتت کنه ای دشمن دین خدا که طرز تهیه مشروبات را اموزش می دهی . خدا اگر هدایت نمی شوی با انسانهای پست و فرومایه محشورت کند و در آتش دنیا و آخرت بسوزی و نابود شوی


    آقای محترمه خدا شناس ببین خودت کرم داشتی که اومدی این همه مطلبو خوندی. یه نصیحت دارم واست: اگه خدارو از ته دلت قبول داری واسه خودت داشته باش نه مثه بی سرو پاهای دیگه تو کار دیگران دخالت کنی...  

  24. # Anonymous ناشناس

    درود..
    یک سوال داشتم خدمت ساقی همیشه باقی
    من در حال حاضر توانایی گرفتن مشروب را ندارم و به اجبار باید از مشروب فروش ها تهیه کنمو چون آشنایان این حقیر می موجود نداشتند مجبور به خرید آن از آشنایان یکی از دوستانم شدم...
    3عدد قوطی green cans خریداری نموده اندکی از آن رو چشیدم اما احساس کردم طعم همیشگی ویسکی را نمیدهد حال از شما خواستارم اینجانب را راهنمایی فرمایید تا از اینکه آنرا با سرنگ خالی نکرده اند اطمینان حاسل نمایم...  

  25. # Anonymous امید

    دستتون درد نکنه سایت و مطالبتون عالی هستش . موفق باشین . از طرف اون شخص ناشناس من پوزش می طلبم به بزرگواری خودتون بی ادبی ایشان را ببخشید .  

  26. # Anonymous ناشناس

    با سلام .
    میشه یه اموزش یا روشی بگید برای این که مطمعن شویم مشروبی که گرفتیم واقعا اصل هستش . چون ممکنه از اسانس استفاده کنند و همون بو و طعم را بده.
    و چیز دیگه اگه میشه در مورد لیوان های مشروبات مختلف یه توضیحی بدید
    وبلاگ عالی . مرسی  

  27. # Anonymous ناشناس

    سلام عزیزم خسته نباشی واقعا متشکرم از مطالب مفیدت، یکی از کوکتل هایی که رسپیشو دادی درست کردم( لیکور آلبالو)، امشب زدم به سلامتیت، دم شما گرم
    رسپی ابسنث یا Absinthe میخام، میشه لطفا بذاری، ممنونت میشم  

  28. # Blogger Unknown

    خفه شو  

  29. # Anonymous ناشناس

    سلام من یک سوال دارم ، عرقی من خیلی شیرین شده که یکی از دوستانم میگه قند اون برای سلامتی مضر هست ، چه کنم که مزه تلخ عرق رو بهش برگردونم یا با چی میگی کنم که مزه شیرین رو بگیره ؟ هیج جا مطلبی پیدا نکردم، مرسی  

  30. # Anonymous ناشناس

    میکس کنم ببخشید  

ارسال یک نظر

جدید ترین ها

بایگانی ماهانه

مقالات گذشته




XML

Powered by Blogger



© می سرا

استفاده یا کپی برداری از مقالات و انتشارات این وبلاگ برای عموم آزاد است